Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

program z karta graficzna HP G250 G2

eniro1994

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta karta jest zintegrowana, pograsz co najwyżej w pasjansa. Nie ma szans żebyś komfortowo w coś zagrał na tym sprzęcie ( chyba, że jakieś starocie)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

w fife 14 gram normalnie bez zaciec, pes tez sie wlacza ale przy wyborze skladu sie wylacza

Dobre bajki, tylko pytanie jak pes Ci normalnie działa, jak go nie możesz uruchomić? Zaprzeczasz sam sobie, pierwszy post to potwierdza. Nie pograsz bo to laptop do biura a nie do gier :)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

fifa dziala na minimalnych bez zaciec pes tez sie wlacza tylko przy wyborze skladu nastepuje crash. jakbys uwaznie czytał i ze zrozumieniem to bys nie pisał glupich postów;)

Opublikowano

Chłopie masz w laptopie zintegrowaną kartę graficzną... nie ma szans abyś uruchomił tą grę na tym lapku.. To jest lapek do biura, do pracy a nie do grania. Drugi błąd pisze tam jak byk że karta nie spełnia wymagań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...