Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR?

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przedwczoraj wbiłem D2 i sobie odpuściłem rankedy. Wczoraj zagrałem ich 4 i wszystkie przegrałem, ale nie spadłem niżej. Najlepsze jest to, że jak sprawdzałem mój team to byli D5, D4, raz trafił się D3 z 10lp, czyli moje mmr są niskie co sugerują też pkt w D3 (+18, -22). Więc moje pytanie brzmi jakim cudem nie dostałem demote do D3 po 4 przegranych grach, jeśli inne czynniki sugerują, że MMR napewno miałem zaniżone? Oczywiście cieszę się, że nie spadłem, ale jestem ciekaw dlaczego.

Opublikowano

Prosta logika, chyba.. 

Twoje MMR, musi być dużo słabsze niż dywizja w której aktualnie przebywasz, wtedy spadasz. 

Tak samo miałem u siebie, w plat 3, mając około 20 LP, przegrałem 1 grę, - 19 lp, 2 grę -1 lp. Potem 3 kolejne i dopiero na 4 spadłem. :)

A to, że dopiera Ci d5, d4, to bez różnicy, bo oni mogą mieć mmr podobne do Twoje, ale nie wbili jeszcze tej dywizji co Ty. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...