Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] KtóraLepsza :)?

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azir  Kha zix Lissandra Xerath Talon Yasuo 

Którą kupić??

Azir - Postać z*******a wiele ludu uwaza ze jest slaby ale jest OP lujem.

Kha zix - Dobry jungler, lecz niestety wkrotce dostanie malego nerfa

Yasuo- hmm postać doskonała :D często banowana lecz bardzo SILNY NERF w next patchu :((

Xerath- nie orjentuje sie czy jest w mecie nigdy nie gralem nim itd

Talon- Nim także nie grałem słyszalem jedynie o malym nerfie

Lissandra- Epicka :D ale raczej lepsza na teamówki

A więc którą postać wybrać chciałym żeby odpo nie bylo takie ze jednem powie kha drugi lisa 3 yasuo itd :(

weźcie też pod uwagę nerfy pod next patch dzięki i czekam na odpowiedzi

Opublikowano

Podane przez Ciebie nie są jakoś szczególnie OP. Yasuo powyżej golda jest słaby, łatwo go się counteruje i dodatkowo dostaje moim zdaniem mocnego nerfa na early game.

W sumie to ja bym kupił Talona albo Xeratha :)

Xerath:

+Bardzo przydatny w TF, ma fajny harass, łatwą farmę, dobrze radzi sobie na lane

Talon:

+Fajny assassin, można się nim wbić w ADC, zabić go w sekundę i wyjść z 100% HP dzięki ULTi. Oprócz tego ma bardzo dobry harass i jest ogólnie dobry na lane :) Niestety ten nerf trochę go osłabił

916741414680034286162.png

Opublikowano

Podane przez Ciebie nie są jakoś szczególnie OP. Yasuo powyżej golda jest słaby, łatwo go się counteruje i dodatkowo dostaje moim zdaniem mocnego nerfa na early game. W sumie to ja bym kupił Talona albo Xeratha :) Xerath: +Bardzo przydatny w TF, ma fajny harass, łatwą farmę, dobrze radzi sobie na lane Talon: +Fajny assassin, można się nim wbić w ADC, zabić go w sekundę i wyjść z 100% HP dzięki ULTi. Oprócz tego ma bardzo dobry harass i jest ogólnie dobry na lane :) Niestety ten nerf trochę go osłabił

nie zgodze sie z tobą z yasuo chyba znasz gracza Konektiv ?? jak on nim wygrywa gry na luziku w challu

a ty mi pierdzielisz ze powyzej golda slaby

Opublikowano

Kupiłabym Talona. Wydaję mi się, że nim można wyjść z każdej trudnej sytuacji jak i bez problemu zabić. :)

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

teraz jest o wiele trudniej talonem bo pod e nie masz uciszenia a spowolnienie :D wczesniej waliles kombo i przeciwnik nawet nie mogl nic zrobic a teraz moze byc ciezko przynajmniej tak mysle bo nie gralem jeszcze talonem po nerfie ale z tego co widuje to ladnie dostal po d***e bo pro gracze strasznie zadko nim graja

Opublikowano

Xerath

+ pasywka odnawia mane

+ bardzo dobry poke

+ duży dmg

+ aoe slow

+ stun

+ ult dobry do dobijania

+ małe cd

- brak escape

- troche manozerny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...