Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z reinstalcją

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas Punkbuster wywalał mnie z mapy więc zrobiłem jego reinstal i nic nie pomogło to usunąłem gra i teraz gdy chcę ją zainstalować ponownie to instalacja zatrzymuje sie w pewnym momencie i dalej nie idzie.(czyściłem ccleanerem usuwałem folder bf p4f i uruchomiłem przeglądarke jako administrator) Wiecie jak naprawić ten problem ?

Opublikowano

Zainstalowałem na mozilli :) A wie ktoś czy można jakoś zostać usuniętym z czarnej listy jak używałem aima ? Bo mnie na połowie serwów wywala ..

Opublikowano

Zainstalowałem na mozilli :) A wie ktoś czy można jakoś zostać usuniętym z czarnej listy jak używałem aima ? Bo mnie na połowie serwów wywala ..

Przykro mi, za głupotę się płaci

Opublikowano

Trzeba było nie oszukiwać w grze.

Opublikowano

tak tak na oficjalnych gram normalnie tylko z privów mnie wywala :D

Założę nowe konto chyba i kupie krefrdura dla szturmowca, bo nie da sie grać na tych officialach bo sami cheaterzy tam grają ;/

Opublikowano

tzn. pobrałem go na 1 runde włączyłem ale stwierdzilem że gówno ( na oficjalnym go używałem) wyłączyłem i zostawiłem na kompie a po kilku godzinach dostalem bana ;)

Opublikowano

PB skanuje pliki, jeżeli ich wartość się nie zgadza -> leci ban. Jeżeli dostałeś bana od PB/GGC nic z tym nie zrobisz. Jeżeli widniejesz jedynie na czarnej liście jakiegokolwiek programu to wystarczy się odwołać.

Przejrzyj pliki, jeżeli zmieniałeś lokalizację to upewnij się, że w poprzedniej jest czysto. Poprzez reinstall p4f zaktualizowałeś również PB, jednak ja bym na wszelki wypadek pobrał go 2 raz, stricte pod p4f.

tzn. pobrałem go na 1 runde włączyłem ale stwierdzilem że gówno ( na oficjalnym go używałem) wyłączyłem i zostawiłem na kompie a po kilku godzinach dostalem bana ;)

Prawdopodobnie ban poleciał za SS, stąd opóźnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...