Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top - 5 champów

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maokaj, Irelja, Rajs, Ramble, LuLu

Lulu to od dobrych 2-3 patchy się nie gra, lol.

Grani są Ryze, irelia, Maokai, Jayce i.... Tristana AD. Ta Tristana to nie wymysł i nie brązowy pick bo widywałem takie u mnie w platynie oraz na streamach D1 graczy i całkiem dobrze działała nawet na tanków.

Opublikowano

Maokai , Irelia , Ryze , Rene , Rumble

Imo .

• Mao chory heal , nie do zabicia w Mid-Late , Dobre DMG .
  • Irelia po Trinity Dostaje taki powerspike ze kosi wszystko .
  • Ryze , To Ryze , Kilka osob na Bolu , Kilka osob gra bo dobry w Mid-Late , Nie do zabicia na feedzie .
  • Rene W kazdym sezonie byl prawie grany na topie , Ma b. Dobry Skillset on raczej zostanie na topie w top 5 przez Dluzszy czas .
  • Rumble O dziwo powrodzil do gry , Pewnie dlatego ze na topie teraz glownie tanki graja typu Mao , Rene etc. Jego Poke jest kosmiczny i ich niszczy , A ulti potrafi wykierowac gre .

EDIT:

Przynajmniej tak JA uwazam , To zalezy kto czym i jak gra .

Kazdy ma inny styl kazdym champem gry wiec to sie rozni od gracza do gracza .

Najlepszym tego przykladem sa kontry , Ja np. Wczoraj zniszczylem Kayle grajac Fizzem .

Nie patrz co jest Optymalne tylko to czym umiesz grac :)

Edited_1.png

Opublikowano

Właśnie ja nie umiem grać niczym i nie chce za bardzo mainować 1 champa tylko np z 3/4 naraz bo 1 grze każdym i tak w koło bo mi się tak szybko nie znudzą i jeszcze jak mi zbanuja 3 to mam 4 :) a raczej 4 moich nie zbanuja więc Podajcie najlepsze 4 Championy. A i mój kolega grał irelią i miał 64 pancerza i 50-60 resistów i mu 0 biliśmy praktycznie... jak to możliwe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...