Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FML - error.

DDawidoSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jeśli ten problem został rozwiązany to proszę mnie przekierować do rozwiązania bo ja takiego nie znalazłem na tym forum. Otóż jest sprawa dotycząca Forge i mody Metallurgy 3 (1.5.2). Postanowiłem sobie pograć na starej wersji mc i pobrałem mod z strony http://www.skydaz.com/metallurgy-3-mod-installer-for-minecraft-1-5-2/ i zainstalowałem go. Jak już to zrobiłem uruchomiłem mc i wyskoczyło mi okienko FML coś się zaczęło pobierać a następnie wyskoczył mi błąd, że nie można pobrać scala-library.jar. Z ciekawości przeszedłem na adres URL tego co się pobierało i znalazłem ten plik tyle, że nazywał się scala-library.jar.stash pobrałem go, skopiowałem i zmieniłem nazwę na scala-library.jar i wrzuciłem do folderu lib. I co potem? Ten sam błąd tyle, że zamiast error download to było ,,Found library file scala-library.jar present and correct in lib dir" i tutaj kończy się historia. Czekam na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...