Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po Refboo.st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam pewien dosyć mocny problem z komputerem po korzystaniu z Refboosta.

Do rzeczy: dzisiaj po nocnym korzystaniu z refboosta komputer się zawiesił i trzeba ko było zrestartować. Po resecie na tym ładowaniu (co te wagoniki lecą :D) zawiesza się komputer, można go uruchomić tylko  na awaryjnym. Dobrze by było jakby rozwiązać ten problem bez formata czy czegoś w tym stylu. Nowy komputer mogę kupić, ale póki ten działa to nie ma co.

Komputer: Asus K50IN

Opublikowano

tylko tryb awaryjny? A nie ustawiałeś czasem więcej botów niż Twój komp może unieść? Jeśli tak to mogły polecieć ramy, albo chociaż jedna kość.

x

Opublikowano

Tylko, że już to chyba 4 czy 5 raz ustawione na noc. Nie wiem dlaczego tak się stało.

no i co w tym dziwnego? 5 razy ustawiałeś go grzał się już tyle czasu i w końcu padł

x

Opublikowano

najpierw sprawdź co mu dolega bo jesli np. dały ci ramy czy grafika to zamiast kupować nowego kompa kupisz używkę na allegro jakaś za grosze i dalej bedziesz mógł bocić.

x

Opublikowano

Nowy komputer i tak chciałem kupić. Zaraz jeszcze raz go zresetuje jak nie pójdzie to poszukam nowego kompa, sprawdzę co w tym się stało jak coś kasy zostanie to się kupi kartę czy RAM i będzie coś do botowania.

@Edit

Już śmiga cały komp. Zwyczajnie się przegrzał. Wyłączyłem go teraz włączyłem i śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...