Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anulacja gry na Steam.

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

kupiłem sobie prezent Counter Strike GO za 4 keye. Po dwóch dniach gra została anulowana ponieważ człowiek który mi sprzedał ten prezent ma problemy płatnościowe.  I teraz co mam z tym zrobić ??? Ponieważ nie mam ani gry ani keyi :/

Opublikowano

Napisz do steamsupport. Trzeba stworzyć nowe konto. Mój kolega kupił DayZ za keye wycofali mu... napisał tam i odzyskał ten gift.

Opublikowano

Napisz do steamsupport. Trzeba stworzyć nowe konto. Mój kolega kupił DayZ za keye wycofali mu... napisał tam i odzyskał ten gift.

Ale ja już pisałem i boty mi odrazu odpisały, w jakim dziale to napisać i czy może być taka wiadomość ??? 

,,Witam, 

kupiłem sobie prezent Counter Strike GO za 4 keye. Po dwóch dniach gra została anulowana ponieważ człowiek który mi sprzedał ten prezent ma problemy płatnościowe. Prosiłbym o wymianę gry według tego ce jest napisane w informacjach steam: ,,Jeśli prezent nie został wymieniony za jakikolwiek przedmiot, pomoc techniczna Steam nie będzie w stanie wymienić gry.", a ja kupiłem CS GO za 4 keye. 

Link do informacji https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=807

Link do profilu oszusta http://steamcommunity.com/id/Supersaiya--jan

Link do historii plecaka http://steamcommunity.com/profiles/76561198120615732/inventoryhistory/ (28 września)"

Opublikowano

Nie, klucze były z Team Forttress 2, a kupiłem grę Counter Strike GO.

Pewnie załadował konto przez hackowane konta mastercard, a właściciel konta zgłosił włam więc cofnęli wszystkie transakcję także i tą z twoim cs.

Zostałeś oszukany.

Opublikowano

Pewnie załadował konto przez hackowane konta mastercard, a właściciel konta zgłosił włam więc cofnęli wszystkie transakcję także i tą z twoim cs.

Zostałeś oszukany.

A w jakim dokładnie dziale to zgłosić ???

Opublikowano

A w jakim dokładnie dziale to zgłosić ???

No niestety, ale ty nic z tym nie zrobisz, po prostu to jest brane jako "wymiana między użytkownikami", za którą Valve nie odpowiada.

Pewnie konto, z którego cię oszukał jest teraz zablokowane, a klucze przeniósł na swoje główne konto, na którym bana mieć nie będzie...

Opublikowano

No niestety, ale ty nic z tym nie zrobisz, po prostu to jest brane jako "wymiana między użytkownikami", za którą Valve nie odpowiada.

Pewnie konto, z którego cię oszukał jest teraz zablokowane, a klucze przeniósł na swoje główne konto, na którym bana mieć nie będzie...

ale pisało że jeśli nie zapłaciłem przedmiotami za prezent to mi nie wymienią, a ja zapłaciłem :/ ,,

• Jeśli prezent nie został wymieniony za jakikolwiek przedmiot, pomoc techniczna Steam nie będzie w stanie wymienić gry."

+ mój kolega pisał do niego dlaczego mnie oszukał to on napisał że mnie nie zna, i usunął kolegę po 5 min.

Opublikowano

Nic nie zrobisz ... VALVE NIE ODPOWIADA ZA TAKIE WYMIANY

ale pisało że jeśli nie zapłaciłem przedmiotami za prezent to mi nie wymienią, a ja zapłaciłem :/ ,,

• Jeśli prezent nie został wymieniony za jakikolwiek przedmiot, pomoc techniczna Steam nie będzie w stanie wymienić gry."

+ mój kolega pisał do niego dlaczego mnie oszukał to on napisał że mnie nie zna, i usunął kolegę po 5 min.

Opublikowano

Nie da się nic zrobić :) Po prostu już jesteś o te 4klucze w plecy.

Źle interpretujesz ich słowa ;)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...