Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy nowa operacja?

Zajawson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnych informacji. I narazie jest operacja breakout...

"Breakout" już nie ma, skończył się 1 października tego roku. Co do nowej operacji to nie ma nigdzie informacji, lecz może wyjdzie coś na święta Bożego Narodzenia lub zimę (grudzień - styczeń).

Opublikowano

Na fejsie pisali że ponoć 8 października będzie , zaczekajmy 2 tygodnie a zobaczymy. Oby dodali agency

oby nie dodali żadnej mapy z breakouta... to co się na nich dzieje z fps'ami podchodzi pod sadomaso. Dust 2 prawidłowo 80-110, a na insertion 10-15... na innych do 30...

graphic.png

Opublikowano

oby nie dodali żadnej mapy z breakouta... to co się na nich dzieje z fps'ami podchodzi pod sadomaso. Dust 2 prawidłowo 80-110, a na insertion 10-15... na innych do 30...

Popieram w pełni kolegę, na mapie rush/insertion grałem, że tak powiem na SLAJDZIE ZDJĘĆ xD Na inferno/dd2/mirage fps prawidłowo 70 się trzymają ;) Niech dodadzą małe mapy jak to było w przypadku operacji fenix typu cache, Ali itp itd.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Popieram w pełni kolegę, na mapie rush/insertion grałem, że tak powiem na SLAJDZIE ZDJĘĆ xD Na inferno/dd2/mirage fps prawidłowo 70 się trzymają ;) Niech dodadzą małe mapy jak to było w przypadku operacji fenix typu cache, Ali itp itd.

na fenku akurat mapy nie były takie małe :) ( mniej więcej tak jak te pdst ). Ale przynajmniej dało się grać, a fps'y były takie same jak na inf/dd2/mir/nuke. Mam nadzieję, że dodadzą coś ciekawego, jakieś nowe bronie, skrzynki i dobre mapy. Trochę takie c*****e podczas breakouta były... na prawie wszystkich mapach kamp było za dużo. Nie pamiętam na której, ale gdzieś w 1 miejscu można było się skampić w 6/7 miejscach... i weź się domyśl gdzie się skrył przeciwnik. Do tego takie mapy jak goldcośtam i insertion są po prostu olbrzymie, na goldzie nie wiadomo skąd strzela przeciwnik, bo nie dosyć, że są 2 piętra, to jeszcze można było robić skany z połowy mapy... o insertion nie wspomę, pamiętam, że miałem 3 misje na tej mapie pod rząd... gdyby nie ta mgła byłoby ok... może

graphic.png

Opublikowano

O co chodzi w ogóle z tymi operacjami bo jestem nowy?

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Za pewne taka operacja pojawi się na święta ;). Wiadomo, święta = kasa = promocje = podwójny zysk dla Volvo. Kwestia czasu, na pewno mają już obcykane co i kiedy będzie. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jezeli w next tyg. sie nie pojawi to pewnie na swieta, ja czekam na tuscana <3 bedzie sie gralo ostro ;)

Opublikowano

Jezeli w next tyg. sie nie pojawi to pewnie na swieta, ja czekam na tuscana <3 bedzie sie gralo ostro ;)

Dokładnie jak już mają dodawać mapy to też czekam na Tuscana. W 1.6 ta mapa miażdżyła, tutaj to pewnie petarda będzie :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jest dostepna juz od okolo miesiaca w warsztacie. Jest w fazie beta bo sa bugi powazne ja sam odkrylem z 2/3bugi przez ktore mozna chodzic po txt samemu.

W nast operacji mysle ze bedzie na 95% ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...