Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysły na skrypty

TheBlooes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś ciekawego pomysłu na skrypt, ale proszę was nie piszcie czegoś takiego jak "Zrób skrypt na czyszczenie chatu" lub "Zrób skrypt na drop ze stone", bo tego jest już dużo w internecie. Jak macie jakieś oryginalne pomysły to piszcie ;) Ale stosujcie się do wzoru :)

Wzór:

Opis - 

Permissie - 

Komendy - 

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Słuchaj nie pisz skryptów przeżuć się na pluginy po pierwsze lepiej na tym wyjdziesz po drugie można nawet jeszcze na tym zarobić a skrypty to takie dziadostwa.

d63.png

Opublikowano

Słuchaj nie pisz skryptów przeżuć się na pluginy po pierwsze lepiej na tym wyjdziesz po drugie można nawet jeszcze na tym zarobić a skrypty to takie dziadostwa.

on ma racje bo być się czegoś nowego nauczył i pisał być lepsze i stabilniejsze pluginy :)

( widać że się nudzisz i chcesz coś zrobić, a że umiesz pisać scrypty to się pytasz, ale pomyśl jeśli zaczną byś pisać pluginy to dla ciebie coś nowego i może byś potem pisał super odlotowe pluginy)

polecam

531001454960877632167.png

Opublikowano

on ma racje bo być się czegoś nowego nauczył i pisał być lepsze i stabilniejsze pluginy :)

( widać że się nudzisz i chcesz coś zrobić, a że umiesz pisać scrypty to się pytasz, ale pomyśl jeśli zaczną byś pisać pluginy to dla ciebie coś nowego i może byś potem pisał super odlotowe pluginy)

polecam

No już nie raz myślałem o pisaniu pluginów ale ja jestem leniem i nie chce mi się uczuć javy od podstaw :D

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

No już nie raz myślałem o pisaniu pluginów ale ja jestem leniem i nie chce mi się uczuć javy od podstaw :D

wiesz ja też jestem leniem i jestem tak 50% na podstawach, 10-20% trochę wyżej niż podstawa no i dalej mi się nie chce iść.

Zaczynałem pisać tak samo jak mój kolega można powiedzieć że w tym samym czasie no i ja stanąłem w jednym miejscu a on się dalej rozwija i pisze fajne a za razem znakomite pluginy a przede wszystkim oryginalne:D

531001454960877632167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...