Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Cała prawda o serverze Necropolis.org.pl

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czatu mozna wywnioskowac,ze duzo osob tam gra xD

Nie znam sytuacji wiec nie bede sie wypowiadal,handel z osoba z teamu jeszcze nic nie znaczy.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Z czatu mozna wywnioskowac,ze duzo osob tam gra xD

Nie znam sytuacji wiec nie bede sie wypowiadal,handel z osoba z teamu jeszcze nic nie znaczy.

Jak znajdę to dam jeszcze ss jak dawał mi fajne itemki z navi :)

Opublikowano

Jak znajdę to dam jeszcze ss jak dawał mi fajne itemki z navi :)

Brałeś, a teraz podpierdalasz.

Gdyby nie to że siedzisz przed monitorem to by Cię kijem obili za to.

Gardzę kapusiami.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gardzę kapusiami.

Brałem tylko po to, żeby ujawnić prawdę, że administracja faworyzuje graczy, nawet tego nie używalem. :)

Opublikowano

w sumie to sobie dorabiają na sprzedawaniu lewych smów pewnie bo gra tam max. 50 osób :) A co tam niech stracę łap lajka :P

Opublikowano

Ten serwer może by był fajny jeśli administracja nie napychała by sobie kieszeni kasą tylko pomagała gracza i naprawiała te bugi

Opublikowano

Ten serwer może by był fajny jeśli administracja nie napychała by sobie kieszeni kasą tylko pomagała gracza i naprawiała te bugi

a to nie jest przypadkowo identyczna kopia serwera WorldsGames ? coś mi się wydaje że to jest to samo czyli albo gotowiec albo pliki zostały wykupione czyli administracja własnych nie potrafi ogarnąć :P

Opublikowano

hahah a nie przyznal sie gosciu ze mial nagrywac na YT i podal administracji link do kanalu?:D hahah jaki zjeb genetyczny. To jasne ze administracja daje na start youtuberon Sm:D Chyba ktos bardzo nie lubi  kogos z administracji ale gracze wiedza ze na serwerze jest wszystko ok:)

Opublikowano

hahah a nie przyznal sie gosciu ze mial nagrywac na YT i podal administracji link do kanalu? :D hahah jaki zjeb genetyczny. To jasne ze administracja daje na start youtuberon Sm:D Chyba ktos bardzo nie lubi  kogos z administracji ale gracze wiedza ze na serwerze jest wszystko ok:)

To jesteś mało doinformowany, bo nigdy nie miałem nagrywać na YT z tego mizernego servera. :)

Opublikowano

To jesteś mało doinformowany, bo nigdy nie miałem nagrywać na YT z tego mizernego servera. :)

Tak, a czy  to ty przypadkiem nie napisałeś pierwszy do technika, że jeszcze zrobić publikacje na Fanpage, za SM? 

Boisz się przyznać? Dodajesz tylko jakieś ss, że daje Ci SM, a nie chcesz się przyznać za co.. Nikt od nas nie faworyzuje graczy.. 

Bugi są na bieżąco likwidowane.. Widzieliście zamiany? Nie. To po co gadacie takie głupoty.

A z tego co widzę to jest to bardzo stary ss. Bo nie ma nowych aktualizacji i wgl. Czyli jestem pewnie, że te SM otrzymane są za jakiś rodzaj promowania serwera.

Opublikowano

Gardzę kapusiami.

co to ma k***a do rzeczy? pokazal, ze administracja nie jest uczciwa i to sie liczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...