Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tel. z androidem do 350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zgubiłem telefon, potrzebuję czegoś taniego i w miarę możliwości taniego. Siostra ma jakiś tel. dzikiej firmy (z tego co wiem to polskiej), całkiem dobrze się sprawuje, ale kupiła go parę miesięcy temu, więc teraz może być coś lepszego.

Jakieś propozycje? Telefon będzie głównie używany do siedzenia na necie, mpc itp.

Opublikowano

Lg L5II lub Samsung galaxy s3 może znajdziesz w tej cenie używany

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Skoro nie lubisz tej firmy to bierz syf, LG to akurat firma porządna, zresztą pokazali co potrafi seria L wystawiając L3 którego android działa płynniej niż przykładowego Galaxy S3 który jest od L5 ok. 6-7 razy droższy ;) a L5 II to jego lepszy brat, cóż, powodzenia w dobieraniu samsungów bo ja nie pomogę.

lownfast

Opublikowano

Skoro nie lubisz tej firmy to bierz syf, LG to akurat firma porządna, zresztą pokazali co potrafi seria L wystawiając L3 którego android działa płynniej niż przykładowego Galaxy S3 który jest od L5 ok. 6-7 razy droższy ;) a L5 II to jego lepszy brat, cóż, powodzenia w dobieraniu samsungów bo ja nie pomogę.

Bez porównania. Teraz za S3 zapłacisz mniej niż 900zł... Wiec nie mow ze 6-7 razy.

Poza tym masz tu porównanie:

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6989/6162/0/0/

LG z Mediatekiem jednordzeniowym i beznadziejną nakładką Optimus UI... Nawet root nic nie da.

W S3 masz masę romów. 4 rdzeniowy Exynos. Łatwo można zrootować, wgrać nowy system. Ale co tam... i tak lg lepszy.

Btw. Jak samsungi to dołóż 100 zł i kup Galaxy S2 :)

http://allegro.pl/samsung-i9100-galaxy-s-ii-101612

Pozdro :v

#teams4bal

Opublikowano

Zależy mi bardziej na "wnętrzu" telefonu, ponieważ za niedługo wychodzi WoT na Androida, a jednak zasobożerna ta gra jest. Ekran z 3,5-4 cala, system android, dobry do przeglądania neta i grania. Co się nada?

Opublikowano

Zależy mi bardziej na "wnętrzu" telefonu, ponieważ za niedługo wychodzi WoT na Androida, a jednak zasobożerna ta gra jest. Ekran z 3,5-4 cala, system android, dobry do przeglądania neta i grania. Co się nada?

W tej cenie... Nic :/ Nie lepiej już kupić coś z wyższej półki? Np. LG G2, albo Nexus 5?

#teams4bal

Opublikowano

Przecież wiem, że tych dwóch telefonów się nie zestawia, ale widać nie zrozumiałeś do końca mojej wypowiedzi :l 

Przykre maciu, że aż musiałeś je porównywać na MGSM'ie kiedy ja sobie zażartowałem z tego starego kloca jakim jest S3, ale ciesze się ze wziąłeś to na serio xD

nic się nie nada. WoT nie pociągnie Ci na telefonie za 350zł, do przeglądania owszem 2-3 karty telefon da rade, w jakieś gry typu pou, angry birds sobie pograsz ale.. nic poza tym. 

W tej cenie... Nic :/ Nie lepiej już kupić coś z wyższej półki? Np. LG G2, albo Nexus 5?

a po co od razu takie drogie? Wystarczy s400 żeby uciągnąć najnowsze tytuły.

lownfast

Opublikowano

No to cieniutko ;/ Tel. siory mojej jest dość dobry z tego co wiem, jak się dowiem jaki to model to spytam czy podane przez Was są lepsze.

Opublikowano

Przecież wiem, że tych dwóch telefonów się nie zestawia, ale widać nie zrozumiałeś do końca mojej wypowiedzi :l 

Przykre maciu, że aż musiałeś je porównywać na MGSM'ie kiedy ja sobie zażartowałem z tego starego kloca jakim jest S3, ale ciesze się ze wziąłeś to na serio xD

nic się nie nada. WoT nie pociągnie Ci na telefonie za 350zł, do przeglądania owszem 2-3 karty telefon da rade, w jakieś gry typu pou, angry birds sobie pograsz ale.. nic poza tym. 

a po co od razu takie drogie? Wystarczy s400 żeby uciągnąć najnowsze tytuły.

Sorry... Nie rozróżniam trolli od nie-trolli.

No to cieniutko ;/ Tel. siory mojej jest dość dobry z tego co wiem, jak się dowiem jaki to model to spytam czy podane przez Was są lepsze.

Dużo nam to pomoże :)

@Edit

btw. Mam galaxy S3 ale go osobiście nie polecam :v Bo brak supportu i bardzo wpierdalająca bateria ;(

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...