Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Wychodzenie na pozycje

Birwus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że zły dział, ale ciężko mi znaleźć odpowiedni.

Tak, więc mam jakiś słaby skład w fife 15, no i mam problem. Otóz w 9 lidze ciągle mam przeciwników, których piłkarze pięknie wystawiają się na pozycję, a moi to gunwo jakieś, ani się wystawić, ani nic. Co zrobić, aby piłkarze zaczęli wystawiać się na pozycję (zastosować jakąś taktykę cóś)?

Opublikowano

Musisz zmusić przeciwnika do błędu w obronie.

Spróbuj zrobić podanie jednym zawodnikiem aby biegł do przodu ( nie pamietam jak to sie robilo, musialbym miec pada w ręce ale mysle ze wiesz o co chodzi ) i wtedy innym podbiec pod jego obronę aby jego obrońcy się na tobie skupili a następnie podaj prostopadle w miejsce w które wybiega twój zawodnik.

Zwróć uwagę jak dużą pracowitosć w ataku ma Twój napastnik.

Możesz próbować biec napastnikiem na jednego obrońcę przeciwnika, wyminąć go, a gdy skupi się na tobie drugi z obrońców to w tym momencie (w zależności kto za tobą pobiegł) powstaje luka w pewnym sektorze obrony przeciwnika, wtedy albo szybkim skrzydłowym albo napastnikiem powinieneś mieć ułatwione zadanie.

W 9 lidze nie powinieneś mieć problemu z tym bo nie grają tam zbyt dobrzy gracze.

Opublikowano

Wystawianie się zawodnika możesz sobie zmienić w ustawieniach kontrolera. Ja np mam L1+X. I zawodnikiem którym podasz to on będzie wybiegal na pozycję i szukał miejsca do strzału

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...