Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można nawiązać stabilnego połączenia z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc. Przygoda rozpoczęła się od zrootowania telefonu, wszystko działało aż do momentu iż przesadziłem z aplikacjami na telefonie. (Ciął się)

Więc przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych. Wszystko fajnie działa, ale nie sklep play.

To błąd który wyskakuje przy próbie zalogowania się na konto google w sklepie play. (Nie, jestem absolutnie pewny że login oraz hasło jest prawdłowe, gdyż wchodząc przez przeglądarkę mogę normalnie się zalogować. Przy próbie stworzenia nowego konta wyskakuje bodajże że login zajęty, nawet jak dam tjkgjdfgjidlrg34346435 to jest login zajęty...

Model telefonu to Samsung Galaxy Ace 3

Z problemem bawię się już prawie miesiąc.

194011412370601953237.png

Opublikowano

Używałeś aplikacji Freedom?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

No tak, czy ten problem występuje przez tą aplikację?

Zanim napiszesz odpowiedź, wiedz że aby uruchomić aplikację "Freedom" muszę być zalogowany na koncie google. A jedno drugie blokuje.

Opublikowano

No tak, czy ten problem występuje przez tą aplikację?

Mniej więcej tak, nie można się połączyć z usługami Google. Na razie nie dodawaj konta i zainstaluj Freedom. Następnie wyłącz usługę klikając "stop". Powinno się udać połączyć.

Opublikowano

Temat rozwiązany. Szukałem pomocy na około 10 forach internetowych w różnych językach.. nikt nie potrafił pomóc. Mpcforum? 5 minut, dosłownie. Temat do zamknięcia, dziękuję za pomoc.

//edit po udanym zalogowaniu mimo posiadaniu WiFi w sklepie play cały czas mam "brak połączenia", na przeglądarce wszystko działa poprawnie. pomysły?

Opublikowano

"hosts nie można usunąć"

zrootowałem telefon, pewien file manager wymagał roota do usunięcia tego, więc zaakceptowałem - po próbie usunięcia jest napisane że usunięto, a plik nadal jest.

Opublikowano

"hosts nie można usunąć"

zrootowałem telefon, pewien file manager wymagał roota do usunięcia tego, więc zaakceptowałem - po próbie usunięcia jest napisane że usunięto, a plik nadal jest.

Może się utworzył ponownie? A Google Play ciągle nie działa?

Opublikowano

Może się utworzył ponownie? A Google Play ciągle nie działa?

685671412416410953237.png

Może jakimś innym programem? Pamiętajcie że nie mam dostępu do sklepu play, muszę brać z innych źródeł programy

//edit już nie mam tego pliku hosts. Problem dalej jest

//edit2 po resecie telefonu problem magicznie zniknął.. Dziękuję wszystkim za udzieloną mi w tym temacie pomoc. Temat oficjalnie już do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...