Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawaii Killer CT ? O **uj tu chodzi ?

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, zostałem wytypowany do kupienia jakiejś naklejki Kawaii Killer. Myślałem że jakieś masowe gówno ale pytam sie kolegów i mówią że nie mają patrze na markecie naklejka chodzi po 3 euro a ja ją mogę kupić za 0.79. Oczywiście kupiłem i poszło na sprzedaż ale o co z tym chodzi ? Prosze o wyjaśnienie

Opublikowano

Co jest niejasnego w tym że kupiłeś naklejkę za 0,79 która warta była 3? Rozjaśnij sprawę bardziej.. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Czemu zostałem wytypowany przez steam do kupienia tego ?! Czemu ja i czemu tych naklejek jest tylko 40 na rynku ?

Wytypowany przez steam? Coś mi tu śmierdzi.. Dostałeś jakąś wiadomość czy jak? 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

K***a gościu... Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie udzielaj proszę...

A żeby Ci odpowiedzieć to tak dostałem wiadomość. Miałem item w eq- taka koperta i tam pisało że jesteś "slected" coś tam coś tam żeby kupić tę naklejkę.

Opublikowano

Ciesz się, sprzedaj póki jeszcze coś warta, za chwilę każdy to będzie miał i będzie warta tyle co kapsułki z naklejkami.

Widziałem to u kumpli dzisiaj, fajnie wygląda, ale nie ma sensu i tak naklejać czegoś innego jak loga jakiejś drużyny ;]

Opublikowano

Sprzedałem od razu jak kupiłem. Czemu zrobili taki dziwny drop ? I czy to masowo leci czy jakoś losowo czy trzeba coś mieć zrobione na koncie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...