Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz profesjonalnego Gamemaster'a? Wejdź tutaj!

SIR MIKE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

Na wstępie pragnę życzyć miłego czytania mojej aplikacji na Gamemaster'a.

Proszę o dokładne zapoznanie się z treścią podania.

Kilka zdań o mojej osobie.

Mam na imię Kamil. Jestem studentem na wydziale socjologii w UG. Urodziłem się 17 lipca 1993 roku, więc mam już 21 lat. Interesuję się motoryzacją, informatyką oraz sportem. Cechuje mnie dobroduszność, cierpliwość oraz uczciwość. Moimi mocnymi stronami są support, zarządzanie, organizacja oraz administracja. Rzetelnie i dokładnie wykonuję swoje obowiązki oraz jestem dobrym uczniem. Chętnie pomagam innym oraz stanowczo idę przez życie.

Moje doświadczenie.

Pełniłem funkcję Gamemaster'a na kilku dedykowanych serwerach Metin2. Miałem również własny projekt serwera, lecz odpuściłem sobie kontynuować go, ponieważ nie miało to niestety sensu. Potrafię tworzyć fora internetowe, w pełni je skonfigurować oraz zmodernizować jego funkcje. Moderatorem forum byłem kilkanaście razy, a w dodatku posiadałem kilka własnych forów. Miałem również własny serwer Minecraft, który przyniósł mi ciekawe dochody oraz był porządnie ustawiony.

Obowiązki Gamemaster'a według mnie.

Obowiązki Gamemaster'a wyobrażam sobie następująco:

-dobry kontakt z administracją serwera,

-utrzymywanie porządku na serwerze, jak i na forum/ts,

-godne reprezentowanie serwera,

-pomoc użytkownikom serwera,

-zgłaszanie różnych problemów/bugów,

-ograniczanie liczby hackerów na serwerze,

-przedstawianie swoich pomysłów dot. serwera.

Czas, jaki mogę poświęcić dla serwera.

Każdego dnia mogę poświęcić do 3 godzin dla serwera. W weekendy oraz święta zdarza się nawet podarować użytkownikom do 6 godzin. Co prawda mam na głowie studia, lecz one nie będą przeszkadzać mi w pełnieniu takiej funkcji.

Cechy dobrego Gamemaster'a.

Dobry Gamemaster powinien być uczciwy, sprawiedliwy, bezstronny oraz kompetentny. Taka osoba powinna mieć już jakieś doświadczenie z serwerami Metin2 oraz godnie prezentować się wśród innych użytkowników.

Posiadam cechy dobrego Gamemaster'a.

Uważam, że posiadam cechy dobrego oraz profesjonalnego Gamemaster'a, co udowodniłem w powyżej zamieszczonym tekście.

Blokady na innych serwerach.

Nie otrzymałem jeszcze nigdy blokady konta na serwerze Metin2, lecz zostałem zablokowany na niektórych forach serwerów, gdyż krytykowałem negatywnie pracę administracji, a jak powszechnie wiadomo, człowiek nie potrafi przyjąć krytyki od innej osoby.

Pozdrawiam wszystkich gorąco oraz dziękuję za zapoznanie się z moim podaniem.

Opublikowano

Po przeczytaniu tego podania stwierdzam iż się nie nadajesz...

"W tygodniu mogę poświęcić maksymalnie 3 godziny dla serwera."

Komu potrzebna osoba która będzie tylko 3h na tydzień ?

Już bym wolał sam posiedzieć o 1 h dziennie więcej.

To podanie na GM'a czy na uj wie co ?

"Potrafię tworzyć fora internetowe, w pełni je skonfigurować oraz zmodernizować jego funkcje. Moderatorem forum byłem kilkanaście razy, a w dodatku posiadałem kilka własnych forów. Miałem również własny serwer Minecraft, który przyniósł mi ciekawe dochody oraz był porządnie ustawiony."

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po przeczytaniu tego podania stwierdzam iż się nie nadajesz...

"W tygodniu mogę poświęcić maksymalnie 3 godziny dla serwera."

Komu potrzebna osoba która będzie tylko 3h na tydzień ?

Już bym wolał sam posiedzieć o 1 h dziennie więcej.

To podanie na GM'a czy na uj wie co ?

"Potrafię tworzyć fora internetowe, w pełni je skonfigurować oraz zmodernizować jego funkcje. Moderatorem forum byłem kilkanaście razy, a w dodatku posiadałem kilka własnych forów. Miałem również własny serwer Minecraft, który przyniósł mi ciekawe dochody oraz był porządnie ustawiony."

Gdy będziesz dorosły to zrozumiesz, co oznacza poświęcić 3 godziny dla serwera.

Tak, to podanie na Gamemaster'a, a to, że podałem tam rzeczy, które dodatkowo potrafię, to taki chwyt, o którym najwidoczniej nie wiesz.

Zawsze wypisuję więcej rzeczy, ponieważ wtedy sprawiam wrażenie przydatniejszego, czyli składam podanie na GM, a umiem jeszcze więcej.

Rusz następnym razem głową, zanim zaczniesz wypisywać takie bzdury.

Opublikowano

Wszedłem do tematu, bo w bliskiej przyszłości potrzebowałbym na serwer dwóch doświadczonych gm.

Takich profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia, lecz wszedłem i nie zauważyłem tutaj nic co skłoniłoby mnie do zaoferowania Ci posady.

Rozumiem studia itd. ale 3 godziny od poniedziałku do piątku to mało, zwłaszcza jeśli na serwerze będzie grało 700 osób i będzie przybywało osób.

Niech będzie 4 GM i 3 GA/HA i co? Tylko trzech GM'ów będzie siedziało na serwerze i pomagało, a Ty dziennie wejdziesz na ok 30 minut?

Na weekendy byś się nadawał, ale na tygodniu raczej nie.

Mimo tego polecam osobom które nie przewidują więcej niż 500 graczy na swoim serwerze :)

Opublikowano

3h ? kpina nie polecam

Śmiech na sali.

Nie jestem gimbem, który siedzi 24/7 na kompie.

Jeśli 3 godziny to za mało, w takim razie niech pracodawca zapewni mi warunki odpowiednie do życia.

Niech płaci za rachunki oraz za jedzenie, ewentualnie sprzęt. Wtedy mogę siedzieć 24/7.

Żenada, wielki Developerze  xD

Wszedłem do tematu, bo w bliskiej przyszłości potrzebowałbym na serwer dwóch doświadczonych gm.

Takich profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia, lecz wszedłem i nie zauważyłem tutaj nic co skłoniłoby mnie do zaoferowania Ci posady.

Rozumiem studia itd. ale 3 godziny od poniedziałku do piątku to mało, zwłaszcza jeśli na serwerze będzie grało 700 osób i będzie przybywało osób.

Niech będzie 4 GM i 3 GA/HA i co? Tylko trzech GM'ów będzie siedziało na serwerze i pomagało, a Ty dziennie wejdziesz na ok 30 minut?

Na weekendy byś się nadawał, ale na tygodniu raczej nie.

Mimo tego polecam osobom które nie przewidują więcej niż 500 graczy na swoim serwerze  :)

Ja oferuję 3 godziny każdego dnia, a nie łącznie przez tydzień...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...