Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane TGM GM Zobacz : )

Gość dvpadvpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

196221412357088958062.png

480411412357089958062.png

238411412357089958062.png

790851412357089958062.png

Nazywam się Andrzej mam 18 lat i jestem z Wrocławia .

Jestem uczniem Technikum Gastronomicznego na profilu Kucharz - Dietetyk.

Dlaczego taki profil dlatego ze dietetyka zajmuje się na poziome rozpisywania diet rożnym osoba i traktuje to jako dodatkowa praca . 

Jestem cały czas osobą która tego się uczy lecz mam już kilka osiągnieć związanych z dietetyka . 

Uczęszczam na siłownie gdzie jestem uczniem na trenera personalnego jak i pomoc siłowa dla osób niepełnosprawnych. 

Dlaczego ? To dlatego ze uwielbiam pomagać osobą rozwiać się sportowo jaki i pomagać w rozwoju siłowym  .

Druga moja pasaj jest to gotowanie a można powiedzieć ze nawet zamiłowanie jak i zawód.

Zamiłowanie dlatego ze od małego zawsze miałem smykałkę do gotowania i do tego by gotować w przyszłości zawsze chciałem poznać techniki kulinarni jak i być dobrym kucharzem .

Na swoim koncie mam 3 wygrane konkursy o tematyce gotowania jak i gastronomicznym .

Jestem tez kucharzem w restauracji we Wrocławiu gdzie naprawdę dużo się uczę o zawodzie i o kuchni rożnego rodzaju z czego jestem naprawdę zadowolony . 

Kuchnia nauczyła mnie sumienność ambicji jak i wytrwałości i szacunku do pracy która ktoś jak i sam wykonuje .

Jak na swoje umiejętności gotuje bardzo dobrze z czego jestem bardzo zadowolony ze mogę to teraz wykorzystać i gotować dla każdego .

Kolejna moja pasja jest to motory posiadam motor o pojemności 1000 jest to GPZ 1000 .

Jest to moja zabawka i uwielbiam ten motor jest to bardzo duża i mocna maszyna z czego jestem bardzo z niej zadowolony dużo przejechanych kilometrów i dużo radości .

Niestety motor idzie niedługo pod młotek z powodu kupna samochodu .

,,Jak wyobrażasz sobie obowiązki GameMastera?,,

Byłem GameMasterem na nie jednym serwerze Metin2 i z tego wiem co znaczy ciągła praca GMa i jakie obowiązki ma i co należy do niego .

Jest to ciągła i ambitna praca która jest na serwerze potrzebna do dobrego funkcjonowania i dobrej pracy serwera jak i graczy . 

GameMaster nie jest to osoba która jest tylko do karania jest to osoba która ciągle pracuje nad nowościami nad dobra renoma serwera nad graczami jak i nad relacjami, jest to osoba która naprawdę ma duży obowiązek.

Dlatego nie jest to stanowisko tylko do administracji. 

Lecz do prowadzenia całej społeczności żeby czasem wczuć się w role gracza jego problemu jak i jego spraw i móc to rozwiązać i być pomocnym w każdej chwili i każdym temacie .

Osoba na tym stanowisku musi być cały czas na bieżąca ze sprawami dotyczącymi spraw na serwerze jaki i jego nowościami być aktywna jak i posłuszna przełożonym. 

Musi umieć rozgraniczyć na co może sobie pozwolić a na co nie , pełniąc taka funkcja każda zła decyzja może cos złego lub jakaś dygresje wprowadzić w serwer lub do atmosfery serwera jak i administracji .

,,Ile czasu w ciągu doby możesz poświecić na stanowisku GameMaster?,,

Z powodu ze jestem osoba pracująca jak i uczącą się jest to okres 7-8 h kiedy mogę spędzać na grze aktywnie co wydaje mi się w miarę dobry wymiar godzin jak na dobe. 

Oczywiście w weekendy i wolne godziny wzrastają do 10-11 h .

,,Co skłoniło Cię do złożenia podania?,,

Skłoniło mnie to ze chciałem znów spróbować swoich sil z serwerami metin2 jak i ich administracją a także z namów znajomych żebym zrobił swój serwer lub dołączył do czyjegoś bo sprawowałem się zawsze dobrze na stanowisku.

,,Jakie cechy powinien mieć dobry GameMaster?,,

Cechy dobrego GameMastera to ;

AMBITNY - jest to cecha potrzebna do tego by serwer mógł być pilnowany przez ambitne osoby które podchodzą z powaga do swojego zadania.

SUMIENNY - kolejna ważna cecha opierająca się na owocnej i sumiennej pracy nad rozwojem serwera i dobrymi relacjami z graczami .

DYSPOZYCYJNY - cecha która jest najbardziej doceniana przez osoby przełożone ze względu na to by ktoś był aktywny i mógł jak najwięcej podczas aktywności pomagać graczowi jak i całej społeczności serwera

KOMUNIKATYWNY - osoba która jest komunikatywna jest to osoba która ma duży plus u graczy jak i administracji jest to jeden z czynników który wpływa na dobre relacja z graczami jak i Team co owocuje w dalszych relacjach serwera.

UMIEJETNOSC RADZENIA SOBIE Z KONFLIKTAMI - i wydaje mi się ze jedna z najważniejszych cech potrzebnych na serwerach gier otwartej społeczności jest dużo konfliktów związanych z kradzieżami wyzwiskami i innymi w takiej sytuacji GM powinien umieć sobie z tym radzić i dojść do konsensusu z każdym kto ma jakikolwiek problem.

KULTURA - jest wymagana wszędzie i od każdego nie ma wyjątków jest to cecha która obowiązuje każdego i do każdej sytuacji .

JESCZE KILKA ALE TO JUZ MOGE OPOWIEDZIEC USTNIE LUB W DALSZYM TEMACIE.

,,Uważasz ze posiadasz podanie cechy dla dobrego GameMastera ?,,

Mówiąc tak zgadzam  się z każda z tych cech  tak jest iż jestem osoba spokojna i rozważająca każde swoje słowo dokładnie dlatego mowie ze posiadam dane cechy z czego jestem zadowolony ze je doceniam dlatego ze bardzo pomagają z sumiennym i ambitnym życiu jakie prowadzę .

,,Czy dostałeś kiedykolwiek bana na serwerze lub ostrzeżenie na forum ?,,

Nie nie dostałem nigdy bana na żadnym serwerze na którym grałem z powodu tego ze nigdy się o niego nie prosiłem ani nie prowokowałem takich sytuacji.

Staram się grać fair wobec każdego. 

Jeśli dojedzie już do sytuacji konwersacji z kimś na temat mojego zachowania lub sytuacji zawsze gdy jestem pewien i mam argumenty mowie co myślę jeśli z kolei nie mam racji umiem przyznać prawdę komuś kto to mi udowodni.

Na forum nigdy nie dostałem bana ani  upomnienia .

Starałem sie jeśli jednak sie nie podoba dziękuje za ocence .

Opublikowano

Absolutnie polecam.

Miła fajna osoba.

Da się z Tą osobą współpracowac

Dziękuje za Ocence :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...