Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc przy kupnie laptopa

rayqi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiram wszystkich bardzo serdecznie. Poszukuje dobrego laptopa do gier, renderowania i ogólnej pracy z programami graficznymi. Zaciekawil mnie laptop lenovo z710. Czytałem o nim sporo opinii i nie jest tak pięknie jak na papierze. Interesują mnie laptopy tego pokroju jak wymieniony wyżej. Cena od 2500 -- 3000 +/- 300 zł. Czekam na wasze propozycje.

Opublikowano

Z710 przy takim budzecie to słaba propozycja

Z 15 calowych dostaniesz wydajniejsze.

Lenovo Y510p z i7 8gb ram i GT755 - podświetlona klawiatura bardzo wygodna, możliwośc zamontowania dysku SSD na złączu msata. Dobre aluminiowe wykonanie. Moim zdaniem najlepszy wybor sam posiadam polecam serdecznie.

Ewentualnie taniej wersja z 4 gb ram Lenovo y510p

Asus r510jk z i7 4 gb ram GTX850m + win 8 FULL HD matowa matryca - jest to nowośc nie ma testów lecz wiadomo że wykonanie ma średnie lecz mocne bebchy.

Z 17 calowych:

Dell inspiron 5737 z i7 ulv 8gb ram i HDD8870m (wydajnośc GT750m GDDR5) + dobre wykonanie i gwarancja domowa dell. 

Acer v3-722g z i5 8gb ram i GT750m GDDR3 + dysk SSD 120 gb na msata.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...