Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w LoL-u

Lamacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy gram w LoL-a mój ping dochodzi do 2000ms oraz gubię pakiety, kiedy gra się skończy ping wraca do normy 22ms~~. Internet 54MB/s

Wie ktoś o co może chodzić ? :(

Opublikowano

Nie wina dostawcy bo jest wszystko w normie tylko rito dzisiaj sie opieprza.Miałem dzisiaj z dupy 5000 pingu na stabilnym łączu,nikt nie korzystał z neta.

Opublikowano

Nie wina dostawcy bo jest wszystko w normie tylko rito dzisiaj sie opieprza.Miałem dzisiaj z dupy 5000 pingu na stabilnym łączu,nikt nie korzystał z neta.

Czytanie ze zrozumieniem - napisał, że gubi pakiety. A to już chyba nie wina Riotu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Problem jest w tym że skoro to wina dostawcy to jeśli ja bym gubił pakiety i miał takie lagi mój brat chyba też? Tylko że on w tym czasie nie dostrzega żadnych lagów. Chyba że się mylę.

Opublikowano

Problem jest w tym że skoro to wina dostawcy to jeśli ja bym gubił pakiety i miał takie lagi mój brat chyba też? Tylko że on w tym czasie nie dostrzega żadnych lagów. Chyba że się mylę.

Podłącz komputer do routera kablem, jeżeli korzystasz z wi-fi.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

mam podobnie ale od dziś 

było jakieś pachowanie i po tym w każdej grze mam lagi

gram na swojej połowie mapy jest ok wyjde na środek i bum lagi ,  ściny itp 

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Ja mam 10 mb mobilny od plusa i nie mam żadnych lagów i stały ping w okolicach 50.

Pewnie coś nawalają niektóre serwery i tylko przy niektórych może się tak dziać, ale traci pakiety więc to już nie wina od rito.

Sam ping to problem z połączeniem między twoim netem a serwerem na którym stoi aktualnie rozgrywana gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...