Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Sharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym się dowiedzieć, jakim skryptem można bardzo łatwo carrować gry. Jak dotychczas sprawdza mi się w sumie nieźle katarina.

Prosiłbym również o udzielenie wskazówki jak uruchomić skrypt .exe pobrany na przykład z tej strony

Opublikowano

Oo właśnie o taką odpowiedź mi chodziło :)

Z tym, że z tego co widzę opisałeś mi skrypty na bol'a a ja potrzebuję na league sharp :)

Muszę kupić jakąś OP postać i dojść nią do golda, ponieważ zawiesiłem się na Silver I .

Opublikowano

Oo właśnie o taką odpowiedź mi chodziło :)

Z tym, że z tego co widzę opisałeś mi skrypty na bol'a a ja potrzebuję na league sharp :)

Muszę kupić jakąś OP postać i dojść nią do golda, ponieważ zawiesiłem się na Silver I .

do golda (diamentu) wyjdziesz grając nawet Ryze czy najtańszym Ammumu...

Osobiście jak już musisz mieć coś potężnego na L# to polecam syndre, LB (jest serio OP), Vayne, Tris, Kog, Jinx

Skrypty to kolejno Syndra.exe, LeBlanc.exe oraz Marksman.exe (lub jeszcze Lucian na UltimateCarry)

--

Opublikowano

Właśnie gram tą Vayne ale nie bardzo mi wychodzi :/

Potrafię grać jeszcze katą i akali. Lecz ze skryptem do akali mam problem:

A wie ktoś może dlaczego skrypt akali mi nie działa?

Dostaję taki komunikat :

http://scr.hu/2v2q/ft6yy

Tutaj skrypt, który próbuję zainstalować:

https://github.com/Chogart/LeagueSharp

ze strony:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml

Tutaj log:

Kompilacja rozpoczęła się 2014-10-03 18:19:40.

Plik projektu zawiera atrybut ToolsVersion="12.0". Ten zestaw narzędzi może być nieznany lub nieobecny. W takiej sytuacji problem może dać się rozwiązać przez zainstalowanie odpowiedniej wersji oprogramowania MSBuild. Kompilacja mogła też zostać zmuszona do użycia określonego atrybutu ToolsVersion w związku z obowiązującymi zasadami. Projekt zostanie potraktowany tak, jakby zawierał parametr ToolsVersion="4.0". Więcej informacji znajduje się pod adresem http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=291333.
Element docelowy GetReferenceAssemblyPaths:
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Microsoft.Common.targets(983,5): warning MSB3644: Nie znaleziono zestawów odwołania dla struktury .NETFramework,Version=v4.5. Aby rozwiązać ten problem, zainstaluj zestaw SDK lub dodatek Targeting Pack dla tej wersji struktury lub przekieruj aplikację do wersji struktury, dla której jest zainstalowany zestaw SDK lub dodatek Targeting Pack. Należy zwrócić uwagę, że zestawy zostaną rozpoznane w globalnej pamięci podręcznej zestawów i użyte zamiast zestawów odwołania. Dlatego dany zestaw może nie zostać poprawnie skierowany dla żądanej struktury.
Wykonano kompilowanie elementu docelowego „GetReferenceAssemblyPaths” w projekcie „Akali.csproj”.
Element docelowy GenerateTargetFrameworkMonikerAttribute:
Pomijanie elementu docelowego „GenerateTargetFrameworkMonikerAttribute”, ponieważ wszystkie pliki wyjściowe są aktualne w porównaniu z plikami wejściowymi.
Element docelowy CoreCompile:
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Csc.exe /noconfig /nowarn:1701,1702 /nostdlib+ /platform:x86 /errorreport:prompt /warn:4 /define:TRACE /highentropyva+ /reference:"E:\Program Files\Leavon\System\LeagueSharp.Common.dll" /reference:"E:\Program Files\Leavon\System\LeagueSharp.dll" /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.CSharp\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.CSharp.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll /reference:"E:\Program Files\Leavon\System\SharpDX.dll" /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Data.DataSetExtensions\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Data.DataSetExtensions.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\System.Data\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Data.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml.Linq\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.Linq.dll /debug:pdbonly /filealign:512 /optimize+ /out:obj\Release\Akali.exe /subsystemversion:6.00 /target:exe /utf8output /win32icon:Akali.ico Program.cs Properties\AssemblyInfo.cs "C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\.NETFramework,Version=v4.5.AssemblyAttributes.cs"
Program.cs(223,25): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(223,53): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(262,32): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(262,57): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(274,48): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(274,73): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(315,25): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(315,48): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Wykonano kompilowanie elementu docelowego „CoreCompile” w projekcie „Akali.csproj” — NIEPOWODZENIE.

Kompilowanie projektu „Akali.csproj” wykonane — NIEPOWODZENIE.

Kompilacja NIE POWIODŁA SIĘ.

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Microsoft.Common.targets(983,5): warning MSB3644: Nie znaleziono zestawów odwołania dla struktury .NETFramework,Version=v4.5. Aby rozwiązać ten problem, zainstaluj zestaw SDK lub dodatek Targeting Pack dla tej wersji struktury lub przekieruj aplikację do wersji struktury, dla której jest zainstalowany zestaw SDK lub dodatek Targeting Pack. Należy zwrócić uwagę, że zestawy zostaną rozpoznane w globalnej pamięci podręcznej zestawów i użyte zamiast zestawów odwołania. Dlatego dany zestaw może nie zostać poprawnie skierowany dla żądanej struktury.
Program.cs(223,25): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(223,53): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(262,32): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(262,57): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(274,48): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(274,73): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(315,25): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Program.cs(315,48): error CS0103: Nazwa „DamageLib” nie istnieje w bieżącym kontekście.
Ostrzeżenia: 1
Liczba błędów: 8

Czas, który upłynął: 00:00:00.31

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...