Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FiberHost - nielimitowany RAM + FakeSlots.

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam pytanie do tych, ktorzy uzywali na FiberHoscie w pakiecie Nielimitowany Ram Lava plugin FskeSlots. Blokuje fiberhost serwery? Po ilu dniach/msc wam serwer zawieslili? Czy w ogole sie tym nie przejmuja? Kupil bym 10 Slotow Pakiet Lava i ustawil 30/40 Slotow serwer bylby full. Bylyby lagi? Pozniej dokupilbym sloty np. 40 slot. Wtedy dla hosta by szla kasa i dla nich lepiej byloby... Wiec jak bedzie 40/10 to serwer sie wylacza czy nie? Za dobre odp. Daje lik3 ++

Opublikowano

Tak, czesto blokuja serwery to po 1 a po 2 serwer nie ma "nielimitowanego ramu". Ten ram jest nielimitowany ale dla 1 osoby... Czyli wykorzystuje tyle ile potrzebuje ale do max 10 osob. Dajmy ze masz serwer 20 slot i wejdzie tam 40 osob. Nielimitowany ram bedzie dla 20 osob, dla pozostalych bedzie ram z CPU - bodajze 125% calosci wiec moga byc lagi :/ Nie polecam takich triczkow - tylko mozesz stracic konto i zarobione srodki w portfelu oraz serwer. 

Pozdrawiam :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

@ZwIIaD_PL

Czytaj uważniej... napisałem "[...] i nie zmienisz nim slotów, [...]". ;)

@topic

Nielimitowany ram to tylko takie 'hasło', żeby takie nupki szły i kupowały za szmal... wystarczy Essentialsa wgrać i on Ci wszystko wyśpiewa - 'nielimitowany ram', chyba czas oczekiwania na odpowiedź na boku... ;)

sygnatura.png

Opublikowano

W tym pakiecie dziala to w nastepujacy sposob dosajesz serwer z ograniczonym ramem. Jezeli tego ramu ci zabraknie oni moga ale nie musza przydzielic wiecej

Nowicjusz
Opublikowano

Elo, mam pytanie do tych, ktorzy uzywali na FiberHoscie w pakiecie Nielimitowany Ram Lava plugin FskeSlots. Blokuje fiberhost serwery? Po ilu dniach/msc wam serwer zawieslili? Czy w ogole sie tym nie przejmuja? Kupil bym 10 Slotow Pakiet Lava i ustawil 30/40 Slotow serwer bylby full. Bylyby lagi? Pozniej dokupilbym sloty np. 40 slot. Wtedy dla hosta by szla kasa i dla nich lepiej byloby... Wiec jak bedzie 40/10 to serwer sie wylacza czy nie? Za dobre odp. Daje lik3 ++

Co próbujesz osiągnąć czymś takim? oczekujecie od hostingów nie wiadomo czego, wydziwiacie, czepiacie się każdej potyczki, a sami tylko patrzycie jak działać na niekorzyść

Tak, serwer zostanie zablokowany w ciągu 15 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...