Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam czysciochów game 34k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , serdecznie szukam czystych pliczkow serwerowych z gamę 34k . Najlepiej żeby były bez bugow za pomoc z przyjemnością dam + a i żeby miały kostiumy itp .

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

pliki by terenzo :v

Są najlepsze ?

Opublikowano

Ok dzięki za radę

Opublikowano

Pliki terenzo są jednymi z najlepszych darmowych dostępnych. Pamiętaj że game jest czyste do tego stopnia że ma w sobie co najmniej dwa coredownery które trzeba załatać ;)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Pliki terenzo są jednymi z najlepszych darmowych dostępnych. Pamiętaj że game jest czyste do tego stopnia że ma w sobie co najmniej dwa coredownery które trzeba załatać ;)

Tzn co takiego jest tak do zalatania

Opublikowano

Tzn co takiego jest tak do zalatania

Lib na pt jeśli chodzi o game 34.

Za takie coś trzeba zaplacic lub miec znajomości.

Jeśli chodzi o komendy to jest więcej niz dice i war :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Lib na pt jeśli chodzi o game 34.

Za takie coś trzeba zaplacic lub miec znajomości.

Jeśli chodzi o komendy to jest więcej niz dice i war :)

Na cholere komu lib jak wystarczy zrobić difa 4 linijki? xD

Opublikowano

Na cholere komu lib jak wystarczy zrobić difa 4 linijki? xD

Może typ chce przebudować libem połowę game, nic nie wiadomo.

dif który zmienia 4 bajty w zupełności wystarcza bo sprawdzałem, dałem Endiemu i też mu działa więc potwierdzone info.

0LsM05U.png

Opublikowano

dif który zmienia 4 bajty w zupełności wystarcza bo sprawdzałem, dałem Endiemu i też mu działa więc potwierdzone info.

Nie wiem czy da się diffem.

Możliwe,że się da.

Ja to mam zrobione libem ;D

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Nie dałeś mi tego difa, ale pytałem się Ciebie czy dobrze to szukałem i mówiłeś, że tak. xD

Opublikowano

Nie dałeś mi tego difa, ale pytałem się Ciebie czy dobrze to szukałem i mówiłeś, że tak. xD

Powiedziałem co zrobić to tak jak dać difa tylko Ty to robiłeś w source. xD

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...