Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmienienie błędnej komendy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zrobić w skrypt że np jeśli napisze jakąś błędną komendę to wyświetli się tekst co ja napisze w skrypt? Jak to zrobić? Wiem że się da w spigot ale nie chce w spigocie ;) Pluginu też nie chce.

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Plugin SimpleUC. W configu ustawiasz wiadomosc. Albo w antycheacie.

PISAŁEM ŻE NIE CHCE PLUGINU TYLKO W SKRYPT JA PIER***E

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Takie rzeczy nie sa mozliwe... Wez plugin jak normalny czlowiek... Przynajmniej lagow nie bedziesz mial...

przeciez to kolejny debil ktory mysli ze skrypty nie laguja ...

do takiego nic nie dotrze

Opublikowano

Można to zrobić dla określonych komend, ale napisanie tego dla wszystkich to by było pare setek, jak nie tysięcy linijek. Polecam plugin, mniej zlaguje i masz gotowca

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

chodzi ci o zmiane info bo wpisaniu zlej komendy? Jesli tak to wgraj silnik spigot i tam w folderze z serwerem pojawi sie plik spigot.yml

Tam mozesz zmienic ta informacje, jak i kilka innych rzeczy.

Pozdrawiam :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Jeżeli ci się bardzo nudzi to uzupełniaj :D

command /<text>:
    trigger:
        if arg 1 Is "TU WPISUJESZ KOMENDE":
            send "wiadomość o tym że komenda jest zła" to player
        if arg 1 Is "TU WPISUJESZ 2 KOMENDE":
            send "wiadomość o tym że komenda jest zła" to player

warunków if możesz sobie zrobić tyle ile tylko chcesz, powodzenia xD

Opublikowano

Jest taki kod %az% to oczywiście przykład, i on daje że po wpisaniu np /safastaetg to wyświetla się błędna komenda oczywiście ze zmienionym tekstem ;) i nie piszcie mi takich skryptów że zmienia się tylko 1 komendę bo jestem doświadczonym programistą.

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Jest taki kod %az% to oczywiście przykład, i on daje że po wpisaniu np /safastaetg to wyświetla się błędna komenda oczywiście ze zmienionym tekstem ;) i nie piszcie mi takich skryptów że zmienia się tylko 1 komendę bo jestem doświadczonym programistą.

"doswiadczonym programista" XDDD Widac tak bardzo doswiadczonym ze skrypty piszesz... Wez czlowieku...

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

"doswiadczonym programista" XDDD Widac tak bardzo doswiadczonym ze skrypty piszesz... Wez czlowieku...

Kolega mnie poprosił żebym się was zapytał czy da się takie coś zrobić w  skrypt ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Kolega mnie poprosił żebym się was zapytał czy da się takie coś zrobić w  skrypt ;)

Da sie lecz jest to bezsensu. Będziesz musiał każdą błędną komendę dodawać np: wpisuje /sfdfsdf musisz w skrypcie stworzyc taka komende. Bezsens

Opublikowano

http://scr.hu/1792/dhyb2 Programista "SKRIPT" xD?

Na ss wlasnie widac ze jestes doswiadczonym programista... Programista tego czegos by nawet kijem nie tknal :)

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...