Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma znaczyć !?

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą dostałem bana za afk przez pierdolo**** noobów z mojej i przeciwnej drużyny. Grałem sobie normalnie, aż do czasu około 14 minuty. Wtedy poszedłem do toalety na góra 3 min. I wtedy ujrzałem na czacie report for afk, nooob, itp. Po zakończonej rozgrywce wyszedłem z gry i dostałem informacje, że moje konto zostało zablokowane. Ja się pytam JAK??? 4 polaczków premade zreportowało mnie za afk i już ban? Przecież to jest bezsensu. Równie dobrze sam mogę w każdym meczu reportowac wszystkich i smiać się z tego głupiego systemu. Opisałem całą tę sytuację do rito. Jak myślicie mam jakieś szanse na ub?

Opublikowano

Nie masz szans na UB

Bardzo dobrze że dostałeś bana, przez te 3 minuty mogło stać się coś co przegra grę.

Następnym razem się nauczysz

Opublikowano

Już się nauczyłem tego, ze ludzie w tej grze to same trolle,dzieci lub po prostu noooby, które chcą uprzykrzyć komuś grę. Ale jak to jest możliwe, że po 1 takiej grze od razu ban jest. Ciekawe co mi odpiszą od rito. Jak tak jest na prawde to od jutro gram same premady i reportuje wszystkich na start. Jeszcze jakby tamta gra była chociaż wyrównana a nie 16:30...

Opublikowano

O co ty masz do nich pretensje? Będąc w toalecie byłeś afk, więc report uzasadniony i nie ma możliwości unbana. Swoją drogą nie wierze że po jednej zraportowanej grze dostałeś bana, musiałeś afkować częściej.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Pewnie przegrali przez ciebie gre ... Dobrze zrobili .

Nie rozumiem twojego bulwersu , Wszystko jak najbardziej wporzadku .

Poszedles afk - Jest za to report , Dostales go i placzesz ?

Pisze w regulaminie bialo na czarnym , Ze nie wolno podczas rozgrywek isc AFK .

Poszedles afk , Dostales bana i sie nam wyzalasz ?

WTF ?

Edited_1.png

Opublikowano

Słusznie postąpili miałeś czas przed rozgrywką.

Przez te 3 minuty zdążyło dojść na linie 36 creepów.

Zobacz ile jesteś w plecy farmy doświadczenia, i potem pingujesz o pomoc bo nie dajesz rady.

Opublikowano

Nie dostałeś bana za reporty od 4 premade'ów tylko automatycznie z systemu "LeaverBuster".

Wystarczy kilka minut na afku aby dostać bana, poza tym nie wiem dlaczego płaczesz, skoro dostałeś bana na 3 dni to znaczy że nie tak dawno wychodziłeś z wielu rozgrywek.

2 razy można wyjść bez konsekwencji, za 3 razem jest ostrzeżenie, za 4 razem ban na 1 dzień a dopiero za 5 razem 3dniowy ban.

Opublikowano

Dostałem bana na 1 dzień. Ale denerwuje mnie to że po 1 grze obrazu ban. Ostatnio grałem w niedziele, a przed banem zagrałem tylko 1 grę która wykierowalem. A mecz był przegrany od początku, bo gdy wychodziłem przegrywalismy mocno. Według mnie to tylko i wyłącznie chamstwo innych graczy.

Opublikowano

Bardzo dobrze że Cie zbanowali, piszesz że gracze lola to dzieci nooby itd. a Ty to super gracz tak?

Nie zreportowali Cie dlatego że im się tak podobało tylko dlatego że przez Ciebie stracili szansę na wygraną.

Pewnie poszedłeś AFK i w ciągu tych 3 minut był ważny team fight albo spushowali Ci linie.

Szans na ub nie ma bo bany są z automatu dawane :)

Następnym razem się nauczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...