Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi turniejowymi

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegrane też się liczą. (Tak mi się wydaje mój ziomek wygrał te 10 rankedów. W trakcie tego przegra chyba 7 razy i był w sII)

Opublikowano

Ja wygralem 10 i bylem silver 2 takze stfu.

Jak tak dalej pójdzie to wyjdzie że ktoś wygrał 10 pierwszych i dalej nie ma rangi. Nie wiem jakim oporowcem trzeba być żeby po 10 winach mieć s2 skoro ja przy pierwszych kontach 4/5 win 5 lost i reszta win Nova 1/2/3. Współczuję Ci serio.

Co do tematu, tak wliczają się przegrane i wygrane a co do KDA to nie mam pojęcia, jedni że tak drudzy że nie ja osobiście uważam że tak ale 100% pewności nie dam.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ja wygralem 10 i bylem silver 2 takze stfu.

Jak miałeś staty pewnie z 5:20  /  10:25  (Ogólnie mając mnie zabić niż zgonów) to się nie dziw, że w silverze jesteś, pasha wygrał 10 meczy i miał orzełka w laurach :)

Przegrane też się liczą, możesz spaść równie dobrze z rangi, jeżeli będziesz miał załóżmy staty 40:20 a mecz przegrasz to nie spadniesz bo masz dobre staty, musiałbyś z 5 razy przegrać podrząd z takimi statystykami, żeby ranga Ci spadła ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ale mi chodzi o pierwsze 10 meczy bo musze je wygrac czyli liczy sie te 10 meczy oraz przegrane przed wbiciem rangi?

Żeby wyświetlić rangę musisz mieć wygrane 10 meczy. Przegrane owszem sie wliczają ale nie działa to tak jak w lolu bo w lolu masz tak że musisz grać 10 meczy i nie zależnie od tego czy wygrasz czy przegrasz to one sie zaliczają a w GO masz tak że nawet jak rozegrasz 30 meczy z czego 2 wygrasz to tylko te 2 Ci się zaliczą.

Jak masz wygranych 9 meczy i ten dziesiąty zremisujesz to też wyświetli Ci rangę. To jest taki mini bug bo idąc ideologią "wygraj 10 meczy by wyświetlić rangę" nie powinno Ci wyświetlić przy 9 wygranych i ostatnim remisie ale tak jest z uwagi na to że remisując możesz awansować na rangę bądź też spaść niżej :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...