Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lb kombo

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak dasz Q, to nie dość, że wybucha Q i bije dmg+ samo q bije dmg, to jak dasz 2 Q, to znowu nakładasz stak i jak to wybuchnie to znowu dmg :v

Zaraz to sprawdze, bo nie czytalem dokladnie co robia te skille.

Ok masz racje, to teraz jeszcze pytanie lepiej maxowac W czy Q?

Opublikowano

Combo na LB

Szybki Burst =

2x Q + W + E

Na najwiekszy Dmg =

Q + W + 2x E

Jak chcesz zabic kogos szybko , Zburstowac to robisz pierwsze ( Najlepiej wsumie te robic , nie zawsze jest czas na wyzszym elo zaczekac na te lancuchy . Zaraz ktos na ciebie wskoczy i Elo :) )

Jak masz pewnosc ze nia  ma nikogo wokol ani ze przeciwnik nic nie moze ci zrobic a DMG jest potrzebne to robisz Drugie combo :)

Proste ?

Edited_1.png

Opublikowano

Combo na LB

Szybki Burst =

2x Q + W + E

Na najwiekszy Dmg =

Q + W + 2x E

Jak chcesz zabic kogos szybko , Zburstowac to robisz pierwsze ( Najlepiej wsumie te robic , nie zawsze jest czas na wyzszym elo zaczekac na te lancuchy . Zaraz ktos na ciebie wskoczy i Elo :) )

Jak masz pewnosc ze nia  ma nikogo wokol ani ze przeciwnik nic nie moze ci zrobic a DMG jest potrzebne to robisz Drugie combo :)

Proste ?

Z tym 2x E to wiem ze jest najwiekszy dmg, tylko moje szybkie kombo wygladaja Q-W-W-E bo nie przeczytalem dokladnie co robi Q.

Opublikowano

Z tym 2x E to wiem ze jest najwiekszy dmg, tylko moje szybkie kombo wygladaja Q-W-W-E bo nie przeczytalem dokladnie co robi Q.

2x Q ma wiekszy dmg i jest prawie w takiej samej predkosci co W.

Q samo w sobie moze bic mniej niz W.

Tylko pamietaj ze Q zostawia Znak ( Tak jak u Katariny na Q )

Ktory wybucha po uderzeniu Skillem .

Pierwszy Znak od Q wybucha po uderzeniu 2giego Q .

Potem nastepny z W .

Duzo wiekszy burst niz Q + W + W + E .

Na przyszlosc przeczytaj chociaz co robia skille zanim zaczniesz takie pytania zadawac ... Szczyt lenistwa naprawde .

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...