Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YYYY wtf? DDos?

KcNiunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem sobie normala shaco ładnie się nafeedowałem raptem gra stoi w miejscu wszyscy na lagu więc dałem exit game, po czym taki lekki zdziw że nie ma opcji reconnect, w historii nie mam tej gry ani nic.. jakby przestała istnieć.. ;\ ktoś mi powie co to mogło być?

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Drop Hack , Pewien hack ( platny ) ktory wyrzuca wszystkich z gry .

Gdy wszyscy z gry wyjda ona przestaje istniec , Powinnienes to wiedziec np. z Customow .

Jak grasz na znajomego powiedzmy 1v1 , Do np. FB .

Jak wyjdziecie obaj to gra znika jakby nigdy nic .

Na tej samej zasadzie dziala Drop hack , Wyrzuca wszystkich z gry ... A ona znika :)

Edited_1.png

Opublikowano

Problem z internetem a nie żaden ddos.

tutaj leci reporcik za niepotrzebny spam, dziękuje wszystkim up to był na 100% drop-hack bo inaczej nie da się powiedzieć, a do tego pana : Gdybym miał problem z netem to gra była by w mojej histori :) jako opuszczenie .

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Albo riot cos robił

@kulek000

GDYBY to byl rito , Gra bylaby uznana za remis .

Byla by w Historii .

Jedyna opcja jaka istenieje ( Mi przynajmniej znana ) dla gry ktora znika kompletnie bez ukazania sie w Historii to tylko i wylacznie Drop Hack :)

Jakby to byl rito , W Historii bys mial ta gre rozstrzygnieta jako "Remis" Ew. Loss prevented :)

Edited_1.png

Opublikowano

@kulek000

GDYBY to byl rito , Gra bylaby uznana za remis .

Byla by w Historii .

Jedyna opcja jaka istenieje ( Mi przynajmniej znana ) dla gry ktora znika kompletnie bez ukazania sie w Historii to tylko i wylacznie Drop Hack :)

Jakby to byl rito , W Historii bys mial ta gre rozstrzygnieta jako "Remis" Ew. Loss prevented :)

Bzdura, gra może całkowicie zniknąć z powodu problemów z serwerem.

Opublikowano

Bzdura, gra może całkowicie zniknąć z powodu problemów z serwerem.

Ameryki nie odkryłeś, jak server zniknie to nie oczekuje by gra chodziła lel ;)

NE8h1XT.png

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś, jak server zniknie to nie oczekuje by gra chodziła lel ;)

Chodzi o to, że w grze różnicy nie zauważysz, a po niej e kliencie będzie connection timeout i wieczne czekanie na statystyki.

Opublikowano

"Drop hack" nie działa od 2/3 miesięcy ponieważ Rajot ogarnął porządnego firewalla.

Za dużo naoglądałeś się Norberta Gierczaka skoro uważasz że to "na 100% drophack".

halo maciek zyjesz?

@top masz problem z internetem

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...