Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock się zacina

fartan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Warrock na moim laptopie się ścina (mało fps). Nie jest winny sprzęt bo inne gry takie jak tera, bf3 i podobne działają świetnie.

Nie ma różnicy czy gram na low czy high bo cały czas tnie... Oswietlenia, deszcz itp wyłączone. Rozdzielczosc - 1366x768.

Specyfikacja:

Intel Core i3 3217u 1.8GHz

4 GB ram

GT740M 2GB

Windows 8.1 64bit

Proszę o pomoc!

Gra ścina się na globalu jak i na privach.

Opublikowano

Na 600x400 nie tnie prawie wcale, ale nie gadaj że WR ma większe wymagania niż BF3 na średnich/wys.... Uruchamiałem na NVIDII ale dalej to samo.

Opublikowano

Na 600x400 nie tnie prawie wcale, ale nie gadaj że WR ma większe wymagania niż BF3 na średnich/wys.... Uruchamiałem na NVIDII ale dalej to samo.

A czy ja coś takiego wgl napisałem ? Nie, więc nie wiem po co te teksty.

Oczyść laptopa ze syfu programem typu CCleaner oraz Odkurzacz.

Wyłącz wszystkie zbędne programy typu gg, skype etc.

Masz zainstalowane wszystkie potrzebne programy ?

- NET. Framework 3.5/4.0/4.5

- C++ 2010

Opublikowano

Programy zainstalowane, komputer wyczyszczony CCleanerem, wszystkie programy wylaczone a sciny jak byly tak sa...

Uruchamiasz jako Administrator ?

War Rock'a włączasz przez stronę ?

Próbowałeś włączyć War Rock'a w zgodności z Windows 7 ?

Opublikowano

Nie wiem czy były, laptopa mam od 2 tyg a warrocka od 2 dni....

Dziwny przypadek bo sam mam laptopa z Windows 8.1 x64 bit i War Rock'a mam ustawione na najwyższe wymagania i działa bez problemu ani jednej ściny.

Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to Twoje łącze internetowe. Zrób test na stronie speedtest i wstaw tutaj wyniki.

Opublikowano

Download 12MB/s

Upload 1MB/s

Ping 46

Masz wysoki ping przez co masz właśnie problemy w tego typu grach.

Orientujesz się jakie masz IP ? Konkretnie chodzi mi o to czy masz IP wewnętrzne czy zewnętrzne ?

Opublikowano

Wiem tylko ze zmienne. Ping to mam rozny, teraz zrobilem test i byl 25... Tylko ze mi chodzi o sciny a dokladniej o spadki fps (sprawdzane frapsem).

Opublikowano

Wiem tylko ze zmienne. Ping to mam rozny, teraz zrobilem test i byl 25... Tylko ze mi chodzi o sciny a dokladniej o spadki fps (sprawdzane frapsem).

Sprawdź lepszym programem bo Fraps to jeden wielki syf.

Próbowałeś zwiększyć priorytet dla War Rock'a ?

Opublikowano

W priorytety to juz sie bawic nie bede. Podobno spalic procesor tym mozna... Jaki jest inny program do pokazywania fps?

Camtasia, jednak priorytetem nie ma szans na spalenie procka.

Opublikowano

W priorytety to juz sie bawic nie bede. Podobno spalic procesor tym mozna... Jaki jest inny program do pokazywania fps?

Gdzies widzialem jak inni pisali ze procesor pochodzil tak tylko miesiac...

Nie wiem skąd słyszałeś takie brednie ale zwiększeniem priorytetu nie można a nawet nie da się spalić procesora. Procesor to byś spalił gdybyś go podkręcił na standardowym chłodzeniu.

Opublikowano

Gdzies widzialem jak inni pisali ze procesor pochodzil tak tylko miesiac...

Informacje od pseudoinformatyka, nie odróżnia podkręcania od priorytetu, zmieniaj i sie nawet nie martw ;)

co do samego WR to ludzie z pc'tami z nasa mieli laggi... to jest nexon, tego nie zrozumisz ;c

Opublikowano

Tylko że to nie jest gra Nexona, tylko G1 :P Czyli mam rozumieć że warrock to jak gry Gameloftu na andka? Szkoda, bo fajna gierka :/ .

WarRock, nie jest własnością ani Nexona ani GamersFirst (G1), te 2 firmy były tylko odpowiedzialne za dystrybucje.

Twórcą WarRock'a jest koreańska firma Dream Execution. Stworzyła ona WarRock'a w 2005 jak się nie mylę :).

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...