Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update CS:GO To jest żart?!

GoodIdeaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak pewnie dobrze wiecie dziś wyszedł Update do CS:GO który wprowadził między innymi "Tagowanie" czyli jeśli kogoś traficie, to spowolnicie jego bieg! 

Co o tym sądzicie? Według mnie to jedna wielka kpina, jak tak dalej pójdzie to tylko czekać aż wprowadzą opcje "medyka". Sądzę że jest to wspomaganie dla "noobów" co nie potrafią strzelać, kompletny bez sens. Według mnie jest to strasznie głupi pomysł i w takich grach a szczególnie na mm nie powinno być to wprowadzane. Wyobraźcie sobie takie full auto P90, jak przed tym uciec? Strach pomyśleć jak będzie miał przewalone AWP'er ;). Piszcie co o tym sądzicie, jak dla mnie to kompletnie zbędny dodatek..

Potwierdzone info: Update CS   

Wersja Angielska:

– Tagging (movement slowdown when hit) has changed.

— Tagging is now slightly cumulative. Damaging someone in quick succession will apply slightly more tagging and slow them down more (to a point).
— Your currently held weapon now determines how much you are tagged when getting hit. How much you are tagged depends on the weapon’s “Mobility” value. The higher the Mobility value, the less you will get tagged when hit.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Widzę , że ludzie są nowi w CS;go i o 1.6 już zapomnieli :) Przecież w cs 1.6 było tagowanie i jakoś nikt na to nie narzekał , a teraz nagle każdy hejtuje Valve bo wprowadza rzeczy z bfa i chcą się upodobnić do bf . Teraz zaczniecie mówić , że cs kopiuje wszystko od BFa? :D

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Widzę , że ludzie są nowi w CS;go i o 1.6 już zapomnieli :) Przecież w cs 1.6 było tagowanie i jakoś nikt na to nie narzekał , a teraz nagle każdy hejtuje Valve bo wprowadza rzeczy z bfa i chcą się upodobnić do bf . Teraz zaczniecie mówić , że cs kopiuje wszystko od BFa? :D

Jaki jest sens porównywać GO do 1.6 ? Po 2 zwróć uwagę na to że te tagowanie nie było wprowadzone po X latach od rozpoczęcia gry tylko o ile się nie mylę od samego początku, nie wiem kogo masz na myśli "zapomnieli o 1.6" bo ja gram do chwili obecnej w tą wersję cs'a. Ja tam za przeproszeniem "kija" wbijam w to czy oni to wzięli z bf'a czy może z 1.6 czy może z mario. Chodzi mi o sam fakt że zaczynają z tej gry robić wersję dla ułomów którzy nie potrafią nauczyć się strzelać.. Teraz tagowanie jutro medyk a za tydzień czołgami będziemy na długiej jeździć :D

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc, dodaje to grze realizmu i nie widzę w tym nic takiego wielkiego.

Robisz z igły widły.

Opublikowano

Mam zdanie jak @Up. Wszystko będzie okej, Valve wie co robi. Pzt. jeśli bd duży sprzeciw to na pewno to cofną, a do tej pory nie widać jakichś protestów. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc, dodaje to grze realizmu i nie widzę w tym nic takiego wielkiego.

Robisz z igły widły.

Nie sądzę że twórca tej wersji cs'a kierował się realizmem no ale można to tłumaczyć w ten sposób. 

Bish_holo.gif

Opublikowano

Z jednej strony trochę do du*y, z drugiej dobrze. 

Do du*y bo taki snajper ostrzeliwany full autem z p90 czy innej broni bd miał trudności, ale patrząc z drugiej strony, w 1.6 było to od początku i nikt przez tyle lat na to nie narzekał, dostałeś od kogoś to nawet że prawie się zatrzymywałeś.

Wg. mnie dobra aktualizacja ;)

Opublikowano

Z jednej strony trochę do du*y, z drugiej dobrze. 

Do du*y bo taki snajper ostrzeliwany full autem z p90 czy innej broni bd miał trudności, ale patrząc z drugiej strony, w 1.6 było to od początku i nikt przez tyle lat na to nie narzekał, dostałeś od kogoś to nawet że prawie się zatrzymywałeś.

Wg. mnie dobra aktualizacja ;)

Dla silverów za pewne aktualizacja genialna  :rolleyes:

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jedynym największym minusem tej aktualizacji jest że bronie SMG takie jak p90 mają większa penetracje pancerza o 20%.Czyli tylko będzie więcej osób latało z p90 zamiast z kałachem czy m4.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Z hg jak dostaniesz to porazka mozna powiedziec ze blokuje cie w miejscu..

najgorzej jest jak 2 hg lecą w twoją stronę i 1 wybuchnie... po 2 masz 80% na deda

graphic.png

Opublikowano

najgorzej jest jak 2 hg lecą w twoją stronę i 1 wybuchnie... po 2 masz 80% na deda

Bo zwykle dało się przed drugim uciec żeby zostało chociaż te 2hp a teraz nie zdążysz się ruszyć i wybuchasz.  Straszne trochę :D

Bish_holo.gif

Opublikowano

Bo zwykle dało się przed drugim uciec żeby zostało chociaż te 2hp a teraz nie zdążysz się ruszyć i wybuchasz.  Straszne trochę :D

najgorzej chyba jest na midzie na inferno... jak ktoś rzuci hg w stronę ct ( i jeżeli ktoś w tt stoi tam z awką ) i jakiś ctk przypadkiem oberwie chociażby za 2 hp hp to i tak padnie, bo nawet silver 4 ogarnąłby strzał w nieruchomy cel. Miałem dziś tak chyba z 3/4 razy. Leci hg i nagle slow 90%... w tt ruchali nas jak chcieli, bo jak ktoś nie wbił do domku na a, to całe terro leciało od balkonu i trochę pograne było... jeszcze na dust2 jest przejebane, bo jeśli snajper z ct na longu oberwie hejkiem i nikogo nie zabije, to już nie ucieknie.

Grając z awką kiedyś mogłem strzelić nawet 2 razy zanim padłem, teraz już tylko raz, bo jak się nie trafi z awp'ki, nie ma jak uciec.

spierdolili tą aktualizację. P90 pwn...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...