Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee cena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem do kupienia evadeee za 50$ i teraz moje pytanie do was czy nie można kupić tego scryptu ciut taniej? 50$ to jednak trochę za dużo jak na moja kieszeń...

Opublikowano

Mozna, kupić eavdee za 8 Euro, cracked, ale ta wersja będzie działać tylko na 1 pathu, jak wyjdzie nowy przestańcie on działać, bo soba która to crackuje i sprzedaje nastawia się na pathe od riotu, żeby sprzedawać eavdee jak najwięcej.

Jeżeli chcesz stronę, napisz do mnie na priv ponieważ tutaj nie mogę stawiać bo to "piractwo" i szymcio czuwa jak wlepić mi najwięcej warnów.

Opublikowano

Mozna, kupić eavdee za 8 Euro, cracked, ale ta wersja będzie działać tylko na 1 pathu, jak wyjdzie nowy przestańcie on działać, bo soba która to crackuje i sprzedaje nastawia się na pathe od riotu, żeby sprzedawać eavdee jak najwięcej.

Jeżeli chcesz stronę, napisz do mnie na priv ponieważ tutaj nie mogę stawiać bo to "piractwo" i szymcio czuwa jak wlepić mi najwięcej warnów.

co ty gadasz nie słuchaj go jakieś farmazony pierdoli 

Polecam ci kupić cracka evadeee sam używam jak będzie patch to wszystko będzie ci ładnie działało nie słuchaj tego typka @Astern bo pierdoli niezłe farmazony 

a i dla twojej informacji nie 8 euro tylko 8.80 i nie pathu tylko patchu tak samo nie eavdee tylko evadeee

Opublikowano

co ty gadasz nie słuchaj go jakieś farmazony pierdoli 

Polecam ci kupić cracka evadeee sam używam jak będzie patch to wszystko będzie ci ładnie działało nie słuchaj tego typka @Astern bo pierdoli niezłe farmazony 

Troll z cb, jak cholera na skype tak samo, trolujesz ja ci mówię jak wyjdzie konkretny apth to nie bedzie działać ten cracked evadee, dalczego?

Ten koleś który sprzedaje, nie będzie miał komu sprzedawać jeżeli będziesz sprzeda skrypt po 8 euro 100 osoba, pozniej juz np. nie będzie bo jak uptade da to nie zarobi, dlatego moje zdanie jest takie że nie będzie działać po duzym pathu, zapoznaj się się z treścią i przemyśl logicznie.

Opublikowano

Troll z cb, jak cholera na skype tak samo, trolujesz ja ci mówię jak wyjdzie konkretny apth to nie bedzie działać ten cracked evadee, dalczego?

Ten koleś który sprzedaje, nie będzie miał komu sprzedawać jeżeli będziesz sprzeda skrypt po 8 euro 100 osoba, pozniej juz np. nie będzie bo jak uptade da to nie zarobi, dlatego moje zdanie jest takie że nie będzie działać po duzym pathu, zapoznaj się się z treścią i przemyśl logicznie.

Po 1 nie kupiłeś crackad evadeee 

Po 2 nie za bardzo rozumie co napisałeś o tutaj możesz mi to jakoś przetłumaczyć na polski ? ''Ten koleś który sprzedaje, nie będzie miał komu sprzedawać jeżeli będziesz sprzeda skrypt po 8 euro 100 osoba, pozniej juz np. nie będzie bo jak uptade da to nie zarobi ''

Po 3 rozmawiałem z gościem który sprzedaje skrypty i wiem że jak cracked nie będzie działał lub będzie nowsza wersja to no ją daje 

Po 4 nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia i nie nabijaj sobie w taki sposób postów @Astern

Opublikowano

@Astern Nie pierdol głupot. Jeśli ktoś kupił za 8 euro ma już cały czas... Gówno wiesz a się wypowiadasz. Zresztą na tej stronie jest napisane, że cracked jest zawsze update. Wystarczy napisać do gościa i wysyła Ci nowy...

Opublikowano

Co patch na Skype sprzedawca wysyła link lub informacje by pobrać se nową wersję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...