Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JayceMID

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mówiłem, że jest bardzo mocny i jak umiesz nim grać to kerry easy

Ma burst, poke, łatwo się farmi, ciężko go zgankować

@iTheLasVegas Nie mam konta z P4 ale miałem w P1 i grałem z D4 i miałem konto D3 więc nie próbuj mnie łapać bo zawsze wiem co mówię :)

302661409070880748670.jpg

Opublikowano

działa dobrze??

i np

lepiej niz kata lub akali na soloq?

jesli oczywiscie dobrze sie ogarnia

zależy od elo na którym się znajdujesz, w plat/diamencie trudno jest dobrze zagrać katą/akali bo tam wiedzą co to cc/pinki.

Opublikowano

zależy od elo na którym się znajdujesz, w plat/diamencie trudno jest dobrze zagrać katą/akali bo tam wiedzą co to cc/pinki.

kocham to kiedy plat 4 wypowiada się jak jest w diamencie, można nim grać aczkolwiek lepszy jest na topie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

kocham to kiedy plat 4 wypowiada się jak jest w diamencie, można nim grać aczkolwiek lepszy jest na topie.

kocham to kiedy diamond wypowiada sie jak jest w challengerze, nie można nim grać, bo na eune jest chujowym pickiem i nikt nim nie potrafi grać, siema.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

kocham to kiedy diamond wypowiada sie jak jest w challengerze, nie można nim grać, bo na eune jest chujowym pickiem i nikt nim nie potrafi grać, siema.

czy zrobiłem coś typu /challenger? nie więc morda jak nikt cie o nic nie pyta, a jest chujowym pikiem jak się potrafi grać tylko katą na L# pozdrawiam środkowym palcem.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...