Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# or VIP BOL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BoL Vip - Z tego co widzę nikt nie narzeka na BoLa, bo są szybkie aktualizacje i nie ma problemów ze skryptami. Patrząc na tematy w dziale mogę rzec L# = problemy..

Opublikowano

zalezy dla mnie skrypty w l# dzialaja lepiej mechanicznie niz w bolu ale jest lipa z aktualizacjami ;p

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

BOL Vip jest dla idiotow, ktorzy nie dosc, ze potrzebuja ulatwiaczy do gry, to nawet nie potrafia czytac ani wkleic pliczku do folderu ... problemy z aktualizacjami w L# ?! Sorry, ale tam sa niemal od razu po updacie LOLa, a BOL ... conajmniej 1-2dni trzeba czekac na VIPie a nieraz ponad tydzien ...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Jeśli ktoś aktualizacje L# bierze jedynie z MPC to nie ma się co dziwić, że otrzymuje je późno. Ci, którzy przesiadują na irc'u wiedzą kiedy aktualizacja będzie, a autor projektu na bieżąco informuje co i jak ;)

Dla mnie warto, jeszcze nigdy nie miałem większych problemów, a po aktualizacji maksymalnie kilka godzin i mam nowego L#. Polecam, o bolu vip się nie wypowiem, bo nie posiadałem (cebula xD).

9amUS1C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...