Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.K.I.L.L #1 No gramy gramy

Perserga zGrami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bardzo ładny SKILL. Pierwsza muzyka z metka prawda?

Myślę, że nie zostaniesz przy jednym filmiku z tej gry.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

No bardzo ładny SKILL. Pierwsza muzyka z metka prawda?

Myślę, że nie zostaniesz przy jednym filmiku z tej gry.

Pierwsza muzyka nie jest z metina. Nie będzie 1 odcinka :) Zostje dłużej trzeba kanał rozwijać :)

Opublikowano

Cóż to za skill skoro grasz przeciwko 1-10lv na hardcorze gdzie główną role odgrywa reakcja której low lv nie mają... 

#UP

W każdej grze fps o to chodzi... 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Cóż to za skill skoro grasz przeciwko 1-10lv na hardcorze gdzie główną role odgrywa reakcja której low lv nie mają... 

#UP

W każdej grze fps o to chodzi... 

Tak się składa, że dawno wyszedłem z bariery 10 lv. Mam na jednym koncie 46 level a na drugim na tym co teraz kręciłem 36 bodajże. 

Jedyny minus tej gry jest taki, ze bez przerwy robi sie to samo, te same mapy, deathmatch i znowu to samo. Filmik spoko.

dzięki :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPerserga zGrami
jemu chodzilo o to ze zabijasz typki z malym lvl ktore sa botami i nie umieja w to grac... i rowniez sie z nim zgodze, zagraj normalnego blastinga na normalnym serwerze bo granie z takimi jakimi ty kreciles na filmiku to jak granie na mini grze z rostawinymi botami

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Pozatym patrząc na w którymś momencie na tabele ujawniłeś ping, u ciebie nie przekraczający 16 a inni gracze z enemy mieli nawet po 400, wiec to też ma duży wpływ na to. 

Tak jak up napisał kolega, zagraj normalnego blastinga wstaw i wtedy ocenimy.

I wszystko jasne...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...