Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch - problem?

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Gra mi zcrashowała i okazało się, że jakiś patch nowy jest. Tylko, że zaczęło mi skanować 4+ plików i skanuje dalej... czy to normalne? Też tak macie? Np. mój kolega mógł wejść do gry po kilku sekundach. 

Opublikowano

Faktycznie, jakis patch wskoczył, poczekaj chwile, niech się pobierze wszystko :)

Tylko, że właśnie mi się nic nie pobiera tylko pliki skanuje... Załączam screena (zaczęłam skanować od początku bo myślałam, że jakiś błąd mi wskoczył):

04a02-da7676c1-600e-44de-b266-7c6de62644

Opublikowano

A to west, patrzyłem własnie na reddicie i też mają problemy, to coś od nich. Ale pobierałem na eune i rosji, bez żadnych problemów. 

Najwidoczniej tylko euw, schrzanili - normalka :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A to west, patrzyłem własnie na reddicie i też mają problemy, to coś od nich. Ale pobierałem na eune i rosji, bez żadnych problemów. 

Najwidoczniej tylko euw, schrzanili - normalka :)

Możliwe, tylko tak jak w pierwszym poście napisałam to mój kolega który też gra na EUW pobrał wszystko bez problemów... A ja nie wiem czy zostawiać to nieszczęsne skanowanie na noc, czy włączyć naprawę. Bo akurat doszło do 5 tyś plików zeskanowanych. >.>

@Edit Ano ok, widzę właśnie na reddicie, że ludzie się bulwersują i mają dokładnie ten sam problem. >.>

Opublikowano

Nie ma sensu męczyć sprzętu. 

Rano sytuacja powinna się ogarnąć. 

Możesz poczytać reddit, dużo ludzi ma problem 

Mój komputer jest wystarczająco zmęczony, więc mu tam nie zaszkodzi. Nie chce mi się czekać jutro całego dnia, trzeba nolajfić. >.> Ale jest jeden problem, bo akurat grałam normalną grę (aram) i mnie wywaliło. Mam nadzieję, że bana nie załapię. 

edit: Ok, po iluś tam przeskanowanych plikach w końcu patch się pobrał. I bana nie ma. :3 Temat można zamknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...