Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu nie dziala polowa skryptow?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj dzialaly praktycznie wszystkie a dzisiaj evade polowy skillshootow nie unika yasuo compiling error master activator to samo... tez nie dzialaja wam te skrypty? jesli dzialaja to musze cos pokombinowac :D

Age is just a number :)

Opublikowano

wczoraj dzialaly praktycznie wszystkie a dzisiaj evade polowy skillshootow nie unika yasuo compiling error master activator to samo... tez nie dzialaja wam te skrypty? jesli dzialaja to musze cos pokombinowac :D

Evade działa perfekcyjnie, YasuoSharp nie jest zupdate'owany pod nowe common.

MasterActivator zupdate'owany znajduje się tu : https://github.com/H3stia/LeagueSharp

U mnie w paczce znajduje się ~154 skryptów, które się poprawnie kompilują oraz działają, więc nie jestem pewien czy połowa skryptów nie działa :D.

Oczywiście powodem błędów kompilacji niektórych skryptów jest nowe common.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM mi również nie działa master activator, próbuję dodać z tego repo, wszystko niby jest ok, instaluje się bez problemu, ale nie dodaje skryptu, żeby go wybrać w assemblies.

Opublikowano

@HeheheM mi również nie działa master activator, próbuję dodać z tego repo, wszystko niby jest ok, instaluje się bez problemu, ale nie dodaje skryptu, żeby go wybrać w assemblies.

Usuń master activator, po zastosowaniu tej akcji zainstaluj poprzez opcję github, skrypt master activator.

QUhIR7.png

Opublikowano

Evade działa perfekcyjnie, YasuoSharp nie jest zupdate'owany pod nowe common.

MasterActivator zupdate'owany znajduje się tu : https://github.com/H3stia/LeagueSharp

U mnie w paczce znajduje się ~154 skryptów, które się poprawnie kompilują oraz działają, więc nie jestem pewien czy połowa skryptów nie działa :D.

Oczywiście powodem błędów kompilacji niektórych skryptów jest nowe common.

no master activator dziala :) wczesniej nie dzialal teraz sprawdzilem i jest good. ciekawe czemu detuks nie wypuscil update pod nowy common skoro 4h temu i tak zrobil jakies update tego skryptu :D

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...