Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozweselić dziewczyne ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc w skrócie skotykam się z nią już jakiś czas ale czase mówi mi że nie ma we mnie często czegoś o by ją rozbawiło jak jest smutna, nasze relacje są dośc delikatne więc nie chce odrazu wyjeżdzać z nap rzykład. jakimiś naprawdę głupimi tekstami albo jakimiś.. zboczonymi.  Może to być coś głupkowatego ale tak żeby było wesoło a nie żeby sobie pomyślała (z kim ja sie spotykam...) No i to rzeczywiście jest prawdą, jak jest smutna potrafie ją przytulić, dać buziaka, pocałować i powiedzieć że bedzie dobrze ale to za mało. jej chodzi o rozmowe, coś takiego.

Macie jakieś pomysły ? za pomocne podpowiedzi dam plusika

Opublikowano

Pokaż jej swoje nagie zdjęcie, będzie miała ubaw jak cholera. Albo wal szowinistyczny tekstami, też się sprawdzają, łap jeden...

'' twój mózg jest jak bóg, naprawdę ciężko udowodnić, że istnieje '' w sumie pasuje i do niej, i do Ciebie, skoro o takie rzeczy pytasz na forum.

Opublikowano

Zabieraj ją ze sobą jeśli gdzieś idziesz, na spacer czy coś. Staraj się spędzać z nią jak najwięcej czasu, koncentrując się na twoich zajęciach/wspólnych wyjściach lub po prostu spacerze. Staraj się oderwać ją od myślenia o "jej życiu" gdyż możliwe że ma po prostu trudną sytuację, więc jak wyżej pisałem staraj się ją wszędzie wyciągać.

Opublikowano

Zabieraj ją ze sobą jeśli gdzieś idziesz, na spacer czy coś. Staraj się spędzać z nią jak najwięcej czasu, koncentrując się na twoich zajęciach/wspólnych wyjściach lub po prostu spacerze. Staraj się oderwać ją od myślenia o "jej życiu" gdyż możliwe że ma po prostu trudną sytuację, więc jak wyżej pisałem staraj się ją wszędzie wyciągać.

Jestem przekonany, że w ten sposób na pewno ją rozweseli, ty czytałeś co on napisał?

Opublikowano

Jestem przekonany, że w ten sposób na pewno ją rozweseli, ty czytałeś co on napisał?

Tak, czytałem. Z tego co wynika jest ona na ogół smutna, a że nie ma jej jak pomóc z problemami w tej sytuacji to jedyną opcją jest dać jej szansę oderwać się na chwilę od jej zmartwień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...