Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzy telefony do wyboru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z wybraniem telefonu, otoz moja mama podpisuje umowe z t mobile mam do wyboru trzy telefony: Samsung Galaxy Grand 2, Samsung Galaxy Ace 4, HTC Desire 300.

Zalezy mi na tym, aby gry (dobre np. fifa, gta) mi dzialaly bez lagow. Youtube i przegladarka mi obojetna, bo rzadko korzystam.

Ludzie pomozcie mi do jutra mam sie zdecydowac, dzieki!

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Z tych co podałeś to najlepszy wydaje się być Samsung Galaxy Grand 2. Napewno tylko takie masz do wyboru? ._.

W fifie będą ścinki, potrzeba przynajmniej jakiegoś snapdragona 400 zeby plynnie chodziło.

#teams4bal

Opublikowano

Tutaj masz porównanie:

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7676/9015/7446/0/

Kolega ma czas do jutra - bardzo proszę o przymknięcie oka na ten temat moderatorów, zajmę się nim, jak problem zostanie rozwiązany.

Bądźmy empatyczni  <3 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Z tych co podałeś to najlepszy wydaje się być Samsung Galaxy Grand 2. Napewno tylko takie masz do wyboru? ._.

W fifie będą ścinki, potrzeba przynajmniej jakiegoś snapdragona 400 zeby plynnie chodziło.

Jest jeszcze jakis lg e36, ale wiecie jak to z nimi jest^^

Chyba sie zdecyduje na tego Granda, duzy ekran, 4rdzenie.

Piszcie dalej swoje propozycje

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Podaj dokładnie link do tej oferty, albo coś to może wyskrobiemy jeszcze tam cuś.

jestem na telefonie sory, a co Ci dokladnie chodzi?o cene?

wracajac do granda, patrzylem na yt fifa byla bez lagow, a gta chodzilo na niskiej grafice dobrze.

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego ale to demony nie są zresztą sam powinieneś wiedzieć, grand jest najrozsądniejszy. Chodzi mi o ofertę, czy masz w niej coś poza tym, albo rzuć nam do niej link o ile takowy istnieje. 

lownfast

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego ale to demony nie są zresztą sam powinieneś wiedzieć, grand jest najrozsądniejszy. Chodzi mi o ofertę, czy masz w niej coś poza tym, albo rzuć nam do niej link o ile takowy istnieje.

no nie dzis zadzwonili z t mobile, aby przedlozyc umowe i mam do wyboru te telefony, a mama bedzie miala 250mb inerneu, nielimitowane rozmowy za 50zl jesli sie nie myle

Opublikowano

Samsung Galaxy Ace 4

Uzasadnij dlaczegio ten telefon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...