Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa a EQ

sebek848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam woja 45lvl body.Jednak nie mam EQ i mam problemy z YANG i chciałbym się dowiedzieć jak zarobić na EQ proszę o pomoc. (mam zaledwie 1,8kk ;/)

Opublikowano

Po prostu graj a samo przyjdzie wszystko. Żenujące jest to jak czytam takie pytania. Może za cb mamy grać ? Jak ci nie odpowiada gra, a widać że nie. Przestań grać i będziesz miał spokój. 

Opublikowano

Po prostu graj a samo przyjdzie wszystko. Żenujące jest to jak czytam takie pytania. Może za cb mamy grać ? Jak ci nie odpowiada gra, a widać że nie. Przestań grać i będziesz miał spokój. 

Racja .

Zrób dropka wbij mu 35lv i zarabiaj w m2 na metkach.

Opublikowano

Po to jest to forum żeby takie własnie pytania ludzie zadawali inaczej były by tu puchy... jeżeli Ci coś nie pasuję w jego nie wiedzy to sobie odpuść te "hejty"

Sposób kolegów wyżej będzie chyba najtrafniejszy zrób nową postać i bij metiny na początku w m1 do 17 lvl a później m2 i oczywiście zrób bodziaka.

Opublikowano

Po to jest to forum żeby takie własnie pytania ludzie zadawali inaczej były by tu puchy... jeżeli Ci coś nie pasuję w jego nie wiedzy to sobie odpuść te "hejty"

Sposób kolegów wyżej będzie chyba najtrafniejszy zrób nową postać i bij metiny na początku w m1 do 17 lvl a później m2 i oczywiście zrób bodziaka.

Moja sprawa co pisze. Moge ci powiedzieć to samo. Myśl następnym razem jak coś będziesz chciał napisać. To forum nie jest dla głąbów to jest wyjaśnienie wcześniejszego postu.

Opublikowano

Moja sprawa co pisze. Moge ci powiedzieć to samo. Myśl następnym razem jak coś będziesz chciał napisać. To forum nie jest dla głąbów to jest wyjaśnienie wcześniejszego postu.

Jeżeli ci coś nie pasuje to poprostu wyjdź z tego tematu a najlepiej z forum.I nie wyzywałj od głąbów bo  sam nim możesz być.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kup sobie 50kk-100kk nie jest to jakis duzy wydatek a za to juz eq sobie ogarniesz i po dluzszym czasie wyjedziesz na + zwroci ci sie wydana kasa jak bys chcial odsprzedac 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...