Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-mobile i Galaxy S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Jak niektórzy może widzą jest fajna promocja na t-mobile. Z abonamentem 69.90 dostajemy Galaxy S4 LTE za 150 zł.

Tu moje pytanie. Ostatnio jak przedłużałem umowę (chciałem zmienić t-mobile na coś innego) namówili mnie i zrobili mi fajny Mix abonament z internetem i telefonem na raty (1 zł/mc - dałem matce).

No i fajnie fajnie, ale od niedawna zwiększył się rachunek, bo taka byłą oferta. Czyli zwykły kruczek na który dałem się nabrać (nie ma to jak mydlenie uszu i pomijanie szczegółów ...).

Jednakże zainteresowała mnie ta oferta z Galaxy S4.

Niby zaznajomiłem się dokładnie ze wszystkim. Zwykłe 69.90 i jednorazowa opłata za telefon.

Jednakże nadal jest ta niepewność z ofertą.

Może jest jakiś expert co się wypowie, czy nie będzie jakiś dodatkowych, niespodziewanych kosztów ...

PS. Posty typu c*****y telefon możesz lepszy kupić taniej itp to dla mnie zwykły bezsensowny spam. Mnie interesują tylko "kruczki w ofercie".

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Play nie polecam, strasznie nie rzetelna firma bardzo dużo problemów w przyjmowaniu reklamacji, w rachunkach jest jeszcze gorzej, ostatnio wyłączyli mojej dziewczynie ich jakąś ofertę bez poinformowania i nabiło jej 600 zł za SMS'y które były w ich pseudo pakiecie. 

lownfast

Opublikowano

Nie wiem co ma do tego play ... Pytam się o kruczki w ofercie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

O kuźwa, źle przeczytałem wybacz pomyliłem T-mobile z play, jeżeli chodzi o T-M to kruczków nie ma, zresztą umowę dostaniesz to przeczytaj całą a to że jest promocja. Przeczytaj w umowie na ile jest to 69,99 czy to opłata stała, czy może się zwiększyć. 

lownfast

Opublikowano

Opłata jest stałą, sam nic takiego nie wyczytałem. Tylko telefon jest na promocji i jest to opłata jednorazowa. Chociaż z nimi nigdy nic nie wiadomo ... A przeniesienie numeru do innej sieci się nie opłaca. Orange mi nie pasuje, a Plus i Play mają taką samą ofertę(do tego koszty aktywacji). Więc raczej na 90% i tak bym został w T-mobile.

MAL

Opublikowano

Zadnych dodatkowych kosztów nie ma oprócz granie na czekanie, ktore na miesiąc jest wlaczane za darmo(po miesiącu można dopiero wyłączyć). Przy podpisywaniu umowy powiedz od razu, żeby zablokowali wap sms/mms i tyle. Sam to możesz również zrobić na serwisie iboa.

Bierz, bo fajna oferta.

Ja wzialbym i od razu telefon sprzedał za 1000zl. Dodatkowo możesz wziąć od razu w t mobile konto w Alior banku i przez piersze 10 msc będzie wpływać na to konto po 50 zł. Także można na tym jeszcze dobrze wyjść :)

Jak będziesz chciał znać jakieś szczegóły dot tej oferty to pisz.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jednak postanowiłem się zdecydować i umówić. Wie ktoś może czy mógłbym sobie wybrać w jakiś sposób czas wysyłki? Chodzi mi o to, gdyż chciałbym odebrać przesyłkę dopiero w następnym tygodniu :)

MAL

Opublikowano

Po prostu umowę podpisz 2 dni przed dniem, w którym chcesz mieć telefon. Bądź powiedz im, żeby zrealizowali umowę 2 dni przed.

Nie ma możliwości od strony t mobile umówić się z kurierem na dany termin, a branie telefonu do punku to jest ryzyko dla asp( jeśli to małe miasto)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dobra najwyżej będę odganiał kuriera xD #clsreq

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...