Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S3 LTE (aktualizacja androida do 4.4.4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem telefonu Samsung Galaxy S3 LTE zakupionego w sieci PLAY i od pewnego czasu docierają do mnie wieści że aktualizacja do androida 4.4.4 jest już w Finlandii (czy to jest prawda??) i czy kiedy mogę się spodziewać aktualizacji na mój model 

Piszcie w kom. to podam więcej informacji na temat mojego modelu

Z góry thx

3835608062.png

Opublikowano

Prawdopodobnie tak. A kiedy ta aktualizacja miałaby dotrzeć do Polski to nie mam pojęcia. Zawsze jeszcze możesz wgrać custom roma.

Opublikowano

Na pewno dostaniesz KitKata. Za niedługo, bo operator musi zbrandować ROM zanim otrzymasz aktualizację (kilka dni później niż normalny smartfon).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

ja na S5 nie dostalem a ty oczekujesz na S3 teraz to co najwyrzej dostaniemy androida L samsung nie ma zamiaru dac nam 4.4.4 skoro prawdopodobnie w grudniu L wyjdzie, na sammobile juz testy L sa

Hehe. Śmiechłem.

SGS3 (wersja koreańska czy jakaś tam) ma już Kitkata 4.4.4

SGS3 LTE raczej dostanie.

#teams4bal

Opublikowano

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300I&pcode=0#firmware masz racje pare krajow dostalo jestem w szoku ze s5 nie dostal

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9305&pcode=0#firmware ten model w niemczech tez dostal 4.4.4 polski jezyk ma na 100% wiec moze probowac:)

A mógłbym prosić o jakąś instrukcję jak go zainstalować na swoim telefonie i przypominam że kupiłem go w sieci play więc co stracę instalując tego androida ?

3835608062.png

Opublikowano

A mógłbym prosić o jakąś instrukcję jak go zainstalować na swoim telefonie i przypominam że kupiłem go w sieci play więc co stracę instalując tego androida ?

Gwarancję. S3 LTE ma knoxa :/

#teams4bal

Opublikowano

Aha a podasz mi stronkę z instrukcją jak to zainstalować ?

Poszukaj na XDA Developers. Tam masz wszystko opisane.

Opublikowano

Tak samo się wgrywa tylko inny soft, dla ciebie chyba bedzie ten http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=35546

Ale po co skoro wersja LTE otrzyma oficjalną aktualizację?

Opublikowano

kolega chce wgrac nowy soft to mu go proponuje i po co ma czekac skorko koledzy z niemiec juz dostali 4.4.4 i niczym on sie nie rozni od tego ktory otrzymaja koledzy z polski oprocz tego ze uruchamia sie w jezyku niemieckim ktory oczywiscie mozna zmienic 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...