Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Tryb "Wyscigi"

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak w temacie wyścigów to jak Wam się w nie gra?? Ja normalnie albo tego nie ogarniam albo mnie WG nie lubi. Wczoraj np. na 11 bitew tylko 2 wygrane. Normalnie z rachunku prawdopodobieństwa wychodzi, że powinno być lepiej. Ostatnio np. mój czołg zatrzymał się na zniszczonej ciężarówce i oczywiście zanim wyjechałem to było po bitwie. A najczęściej to losują mi takich do drużyny co gdzieś z tyłu zostają i samemu nie mam jak bazy zdobyć...Masakra normalnie. Myślałem, ze te 50 zwycięstw wbije, ale jakoś już mi się powoli odechciewa...

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

A tak w temacie wyścigów to jak Wam się w nie gra?? Ja normalnie albo tego nie ogarniam albo mnie WG nie lubi. Wczoraj np. na 11 bitew tylko 2 wygrane. Normalnie z rachunku prawdopodobieństwa wychodzi, że powinno być lepiej. Ostatnio np. mój czołg zatrzymał się na zniszczonej ciężarówce i oczywiście zanim wyjechałem to było po bitwie. A najczęściej to losują mi takich do drużyny co gdzieś z tyłu zostają i samemu nie mam jak bazy zdobyć...Masakra normalnie. Myślałem, ze te 50 zwycięstw wbije, ale jakoś już mi się powoli odechciewa...

Pozdrówki

Seba

To mnie chyba losuje tylko do przeciwnego dla Ciebie teamu. Prawie każdy wyścig wygrany, nie wiem czy miałem więcej niż 2 porażki.

Opublikowano

Pozdrówki

Seba

Zagrałem sam 5 sam i z tego 4 wygrane. Jak jedziesz na ,,pałe" byle na capa to takie są tego efekty.

Opublikowano

Moja strategia to autoaim + strzelanie na pałe + kto 1 na capie. Zazwyczaj działa ;d

to zle robisz troszke jak strzelasz na pale najlepiej strzelaj jak w masz po srodku ten mur i sa takie miejsca gdzie sa dziury i wtedy strzelaj

2 opcja jest taka ze strzelaj w 1 czolg przeciwnika ;)

3. Jezeli przeciwnik jest na Twoim torze jedz jako 1 i strzelaj do tylu (w niego) bo jak on Ci strzela w tyl czolgu duzo nie zada obr. zato Ty duzo mu zrobisz. ;)

image.png

Opublikowano

Moja strategia to autoaim + strzelanie na pałe + kto 1 na capie. Zazwyczaj działa ;d

To słabą masz taktykę. Po rozpoczęciu wyścigu czekasz 3 sekundy, a następnie jedziesz i pięknie robisz DMG.

Opublikowano

To słabą masz taktykę. Po rozpoczęciu wyścigu czekasz 3 sekundy, a następnie jedziesz i pięknie robisz DMG.

Kyra, pamiętasz jak mówiłem Ci, że trzeba zrobić 1000 okupacji bazy, a nie DMG xD?

Opublikowano

Panowie, pytanie do Was.

Jak wygrywam bitwę i przeżyje to dostaje 5k kasy i 1k expa. Problem w tym, że tego 1k expa nie mogę znaleźć. Nie ma go ani w wolnym expie, ani w Chafie Sport. Gdzie to leci? :O

Opublikowano

Panowie, pytanie do Was.

Jak wygrywam bitwę i przeżyje to dostaje 5k kasy i 1k expa. Problem w tym, że tego 1k expa nie mogę znaleźć. Nie ma go ani w wolnym expie, ani w Chafie Sport. Gdzie to leci? :O

2 opcje:

Albo na T1 (USA 1t)

Albo gdy odpaliłeś szkolenie załogi, to dla załoganta. 

Opublikowano

2 opcje:

Albo na T1 (USA 1t)

Albo gdy odpaliłeś szkolenie załogi, to dla załoganta. 

Czyli albo załoga albo exp? Ale jak na T1 USA to za golda muszę je wymieniać? 

I jak wykonam misję za 50k EXP to on też idzie na USA T1?

Opublikowano

Czyli albo załoga albo exp? Ale jak na T1 USA to za golda muszę je wymieniać? 

I jak wykonam misję za 50k EXP to on też idzie na USA T1?

Tak, żeby wymienić na free expa musisz wydać golda. Jeśli nie masz odpalonego szkolenia załogi, to przejdzie na T1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...