Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Gra

Meszuge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam gry z fabułą podobną do metin2 z dobrą grafiką itp. W grze najlepiej by zabijało się kilkanaście mobków jednocześnie i ogólnie żeby nudna nie była .

Kto podsunie fajną grę będzie miał + i 5 . Proszę o szybkie odpowiedzi .

Opublikowano

Witam

Szukam gry z fabułą podobną do metin2 z dobrą grafiką itp. W grze najlepiej by zabijało się kilkanaście mobków jednocześnie i ogólnie żeby nudna nie była .

Kto podsunie fajną grę będzie miał + i 5 . Proszę o szybkie odpowiedzi .

To metin2 ma fabułę ??? :O

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

@wrobel02

tak ma ...Musisz zajebać gości z innych królestw i uratować świat przed metinami,złym Bogiem itd.

@Top

Może 4Story podobno podobne do metina ,lub Rappelz

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Proszę o Nie polecanie rapplez ponieważ gra fabuły jest pozbawiona (grałem ).

4story ściągam aczkolwiek już znalazłem MH w którym jest opcja "god mod " tak więc nie wiem jaka bendzię.

Opublikowano

Moim zdaniem to Rappelz ma lepszą fabułę od Metina...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość Mounthains
Opublikowano

World of Warcraft --> ma fabułem, wpip questów, oraz dużo priv servów

Opublikowano

Szukasz mmorpg'a patrząc na fabułę? No to gratki men <3

W tych grach zazwyczaj nie chodzi o porywającą fabułę, lecz grywalność i przyjemność z samego grania/levelowania/pk'owania. Chodzi o to żeby wbić jak najwyższy lvl i jeździć po innych xD A fabuła? Jeśli szukasz super fabuły, polecam zwykłe Rpg lub jakiegoś shootera (Single), np. Half Life 2. Gra ma jedną z najlepszych fabuł w historii gier ; ] Także polecam.

Opublikowano

Wbrew pozorom w MMORPG fabuła też jest ważna ! np. w metinku są metiny zawsze coś ...jest jakaś historia fajna . RPG to chyba Gothick<1,2,3> najlepszy w jakiego grałem .

Opublikowano

Jakbyś zagrał to byś wiedział ...

Ta inteligencja dzieci , wiesz co to fabuła ?

P.S nie spamuj

Ty Dziadek weź mi nie jedź, bo się popłacze.

Po prostu zadajesz takie bezsensowne pytania, że szkoda mi słów.

Jakbyś nie mógł przejrzeć dział "POGADUSZKI" takich tematów było 500 ??

Do wyboru do koloru.

Jeśli chcesz fajną grę MMO to polecam Allods online.

BTW. Nie wiem, nie grałem w METINA dosyć długo i całe szczęście, ale jeśli tylko się zabija ludzi z innych królestw oraz te całe metki. To ja się pytam co to za fabuła ?

Fabuła to że robisz misje i do czegoś dążysz. Sorry stary, ale w tym metku tylko się dąży do wielkiego lvl'u oraz zarobków.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Mam calkowicie odrebna propozycje. Jesli masz 4 lata wolnego czasu to zagraj w silkroad, jesli jestes czlwiekiem w miare ogarnietym i nieuzaleznionym od komputera , to nie graj w nic.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

w Silkorad z tego co słyszałem to ciągle wywala z serwa bo jest tylko 1 więc bezsensu jak dla mnie :angry:

Opublikowano

Polecam tibie xD

A tak na serjo oblukaj 4Story :P

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

4 story 68 % jak na razie ... 3 godzina ściągania .. zobaczymy co z tego wyjdzie ale dalej czekam na propozycje B)

Opublikowano

3 Godz.!!!!!!!!! Lol jakiego ty masz neta -.-xD

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

@off

Gothick? a co to za mityczna gra? :D

@topic

Jak chcesz być no-lifem, nie chodzić do szkoły, nie móc spać w nocy, poznać zajebistą wiarę i dobrze się bawić to polecam World of Warcraft, dziecia metjina i analfabetom mówię wypierdalać. PS: gra nie jest po polsku co jest jej tarczą na nooby :D

sama gra zajmuje 20gb ^^

Opublikowano

Polecam Sillkroad.

Ciekawa grafika mapy mooby.

.

Mówiłesz że wywala co chwile.

Są również prywatne serwery.(Sjsro New,Old , MySro , Swsro 1.2 G-Sro)

Oraz Runes of Magic.

Ciekawa gra warto grać .

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Ja tam w WoW nie gram ale moja siostra gra na jakims priv serwie z exp x2... Co widze ona nie ma jakiegos czaru obuchowego ktory by zranil lub zabił kogos w poblizu jej postaci. Musi bic Mobki jednoczesnie... :( Ja także poszukiwałem gry takiej jak Metin2 Gdzie nie trzeba np: bic normalnym atakiem wciskając klawisz 1,2... Nie znalazłem :( a w dodatku wszystkie te gry ktore mi polecili to Marne podrobki Wowa :/

To gustu przypadła mi gra 4Story lecz to samo bije sie wciskając klawisz 1 czy jak sie ma to ustawione. a Gra podobna i to bardzo do Wowa

Opublikowano

Polecę ci Lineage II, Sun online, Aion, i chyba tyle ponieważ polecił bym ci Rappelz lecz jeżeli uważasz że nie ma fabuły...

18101299.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...