Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboo.st Restarter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepszy jest w batchu napisany, który co 20 minut zresetuje bota dla świętego spokoju ;_;

może i tak :] ale wole żeby resetował mi bota kiedy coś sie zatnie a nie cały czas 

Opublikowano

Brak odpowiedzi. Czemu?
I przez co mam odpalać?
Config mam taki : 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
  <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- The Path to the Bot -->
    <add key="BotPath" value="C:\Users\a\Desktop\RefBoost_1.0.0.2\RefBoost 1.0.0.2"/>
    <!-- The time in minutes when the bot will be restarted if no activity is sensed (Yeah, sensed! It can sense s**t!) -->
    <add key="RestartMinutes" value="15" />
    <add key="ClientSettingsProvider.ServiceUri" value="" />
  </appSettings>
</configuration>

I przez co mam odpalać?

Program sprawdza kiedy ostatni raz została wykonana akcja przez bota, i jeżeli od 15 minut(można zmienic czas) nic nie zrobił uruchamia refbota ponownie.

attachicon.gifRefStarter.zip

skan https://www.virustotal.com/pl/file/664445d94ef3501d35a536597afdd1b40ef57979c98d461ad62edbfed7e5b280/analysis/1412261802/

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

niestety ale musisz mieć bota na dystku D w folderze "Bot" tak jak było domyślnie ustawione w restarterze, próbowałem mnóstwo razy i to jest jedyny sposób który mi zadziałał ;x

Opublikowano

Ale ja nie mam dysku D xD Ja mam tylko C i E
Dysk D to mam na płyty 

niestety ale musisz mieć bota na dystku D w folderze "Bot" tak jak było domyślnie ustawione w restarterze, próbowałem mnóstwo razy i to jest jedyny sposób który mi zadziałał ;x

Opublikowano

A teraz coś ma się stać czy co? Bo nic się nie dzieje.
post-645442-0-24165900-1412627453_thumb.jpg

spróbuj zmienić nazwe dysku np. E na D może pomorze, innego sposobu chyba nie ma ;x

Opublikowano

A teraz coś ma się stać czy co? Bo nic się nie dzieje.

attachicon.gifBez tytułu.jpg

tak jest git, teraz masz "last activity 0 minutes ago" ten czas będzie się zmieniać a gdy przez 15 minut reffboost nic nie zrobi i czas w konsoli restartera dobije 15 minut, to refbost automatycznie będzie zresetowany.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...