Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][01.10]R3d_L!n3 Public

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

R3d_L!n3 Public

1319585492-U316606.png

Nie jestem autorem hack'a, tylko go udostępniam .

Jak uruchomić?
Pobierasz hack'a, wrzucasz do jednego folderu następnie pobierasz injector 
Spis Injectorów:
http://www.mpcforum.pl/topic/1212218-spis-dzialajacych-injectorow/
Jeżeli masz plik Dll i injector w jednym folderze to zmieniasz nazwę na np. hack i hack.dll
Jeżeli masz win 7/Vista/(8) to:
Klikasz PPM i włączasz właściwości. Następnie uruchamiasz jako administrator i w trybie zgodności w windows XP (Service pack 3) Ważne!!!
Następnie odpalasz gre.

Film: 

1319585534-U316606.png

877861412261069845087.png

1319585591-U316606.png

Win 7/64-Bit

1319585614-U316606.png

1319585635-U316606.png

320551442138510845087.png
Opublikowano

Witam, otóż robię wszystko to co jest napisane i hack mi nie działa . :(

(Posiadam win 7 i odpalam jako xp przez service pack 3) nic...

//#e 
A ten hack działa na prywatnych ?

.

Opublikowano

Witam, otóż robię wszystko to co jest napisane i hack mi nie działa . :(

(Posiadam win 7 i odpalam jako xp przez service pack 3) nic...

//#e 

A ten hack działa na prywatnych ?

Hym...

A z jakiego injectora odpalasz hack'a?

Ja odpalałem z nearona i działał normalnie.

Nie, jest on przeznaczony tylko do wersji warrock global ;).

320551442138510845087.png
Opublikowano

Hym...

A z jakiego injectora odpalasz hack'a?

Ja odpalałem z nearona i działał normalnie.

Nie, jest on przeznaczony tylko do wersji warrock global ;).

Przez injectora Adrenaliny.

No powód jest taki, że odpalałem go na prywatnym serwerze . :)

Istnieje jakikolwiek hack na prywatne serwery ? :/

.

Opublikowano

@Dyzmoreg

a jak hack ma działać na prywatnych serwerach ? skoro adresy są z globala? ...

Hack z globala nie będzie działał na prywatnych serwerach tak samo jak hack z prywatnego serwera nie zadziała na globalu.

Opublikowano

Panowie !!

Rozumiem Wasz problem , nie działa Wam hack do WarRocka.. Czy naprawdę nie potraficie grać bez tego ? Czy przez takich ludzi jak Wy normalni gracze muszą się gorzej bawić ? Przecież w tym chodzi o to kto jest lepszy , a nie o to kto ma lepszego Aima czy też Wh. Sam kiedyś grałem na ''udogodnieniach'' i wstyd mi za siebie ,bo wiem jak bardzo denerwowałem normalnych graczy którzy ciężko pracowali na to ,żeby osiągnąć swój cel. Panowie, im dłużej się gra tym gra się lepiej nie potrzeba do tego takich rzeczy.. ''Żeby być najlepszym , musisz pokonać najlepszych'' i to są święte słowa.. Wszystko da się osiągnąc bez hacków. Zacznijcie grać jak prawdziwi mężczyźni z HONOREM a nie z uciekaniem w łatwizne...

Opublikowano

powiem ci marcin że dobrze mówisz ale nie dotrzesz do graczy którzy używali bądz używają hacków bo gdy i tak wejdą teraz bez hacka do gry to będą lamili i nie bedzie im się chciało grać bo lamią to ściągną sobie spowrotem hacka żeby być (koxem).... Ja sam to wiem. Gram od sporego czasu bez hackow ale z początku chciałem miec jakiegos hacka bo lamiłem naszczęscie przez jakis czas nie było albo crashował mi i dobrze bo po jakimś czasie nauczyłem się dobrze grać i bez tego :D i polecam innym graczą którzy uzywaja hackow niech chociaz sprubują przez tydzien grac bez tego  i naprawde zaswiadczam wam ze po tygodniu staty powinniscie miec na plusie i powinniscie umiec grac :) pozdrawiam. :D

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

powiem ci marcin że dobrze mówisz ale nie dotrzesz do graczy którzy używali bądz używają hacków bo gdy i tak wejdą teraz bez hacka do gry to będą lamili i nie bedzie im się chciało grać bo lamią to ściągną sobie spowrotem hacka żeby być (koxem).... Ja sam to wiem. Gram od sporego czasu bez hackow ale z początku chciałem miec jakiegos hacka bo lamiłem naszczęscie przez jakis czas nie było albo crashował mi i dobrze bo po jakimś czasie nauczyłem się dobrze grać i bez tego :D i polecam innym graczą którzy uzywaja hackow niech chociaz sprubują przez tydzien grac bez tego  i naprawde zaswiadczam wam ze po tygodniu staty powinniscie miec na plusie i powinniscie umiec grac :) pozdrawiam. :D

Panowie !!

Rozumiem Wasz problem , nie działa Wam hack do WarRocka.. Czy naprawdę nie potraficie grać bez tego ? Czy przez takich ludzi jak Wy normalni gracze muszą się gorzej bawić ? Przecież w tym chodzi o to kto jest lepszy , a nie o to kto ma lepszego Aima czy też Wh. Sam kiedyś grałem na ''udogodnieniach'' i wstyd mi za siebie ,bo wiem jak bardzo denerwowałem normalnych graczy którzy ciężko pracowali na to ,żeby osiągnąć swój cel. Panowie, im dłużej się gra tym gra się lepiej nie potrzeba do tego takich rzeczy.. ''Żeby być najlepszym , musisz pokonać najlepszych'' i to są święte słowa.. Wszystko da się osiągnąc bez hacków. Zacznijcie grać jak prawdziwi mężczyźni z HONOREM a nie z uciekaniem w łatwizne...

Panowie ... mpcforum, jest forum poświęconym hackom i takowym udogodnieniom... 

A po za tym, nexuswar nie działa, to chce pobawić się na unitedwarze jeżdżąc na aimie i wh . 

Po ilu godzinach się ogarną, że gram na cheatach i dostanę bana . :)

#e 

@Dyzmoreg

a jak hack ma działać na prywatnych serwerach ? skoro adresy są z globala? ...

Dobrze, spokojnie ... Ja takich rzeczy nie wiem  ;-;, po prostu chce się pobawić i tyle .

.

Opublikowano

Dynamo czemu, mi crashuje grę po kilku minutach. Mam win 7 64bit, opdalam jako administrator, tryb zgodności XP. Wszystko ładnie chodzi, ale 5 min i crash. I napisz co posiada ten hack, i gdzie mogę włączyć żeby mi hp nie odejmowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...