Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące banów na mixach

kamce24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tydzień temu  dostałem bana za wyrzucanie graczy (po skończeniu się bana), dzisiaj grał z nami totalny dzieciak to dałem vote , glosowanie się powiodło lecz po skończeniu gry patrze a tu znowu ban 7 dni za wyrzucanie graczy ???? wtf ?? jak to jest z tymi banami ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie mogłeś dostać takiego czegoś jak "Ban za wyrzucenie gracza" w to Ci nikt nie uwierzy, daj screena z menu gry i zobaczymy co tam Ci pisze.

Ta sprawa nie wymaga postu, wystarczy pomyśleć:

Valve daje możliwość wyrzucania graczy z mixa którzy uprzykrzają grę ---> Banują za wyrzucanie gracza z gry. Gdzie jest sens i logika?

Czekam na ss'a. Po tym wywnioskujemy za co masz bana.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Nie mogłeś dostać takiego czegoś jak "Ban za wyrzucenie gracza" w to Ci nikt nie uwierzy, daj screena z menu gry i zobaczymy co tam Ci pisze.

Ta sprawa nie wymaga postu, wystarczy pomyśleć:

Valve daje możliwość wyrzucania graczy z mixa którzy uprzykrzają grę ---> Banują za wyrzucanie gracza z gry. Gdzie jest sens i logika?

Czekam na ss'a. Po tym wywnioskujemy za co masz bana.

Ehh kolejny znawca... jest ban za zbyt częste kickowanie ludzi, po prostu.

Po prostu przegraj mixa już bez kickowania i tyle, ja rozumiem, że można mieć nooba w teamie, ale już bez przesady, z nim czy bez niego i tak pewnie przegracie.

@jubas42

na większym poziomie nie ma to sensu bo bota szybko zbiją...

Opublikowano

Po prostu przegraj mixa już bez kickowania i tyle, ja rozumiem, że można mieć nooba w teamie, ale już bez przesady, z nim czy bez niego i tak pewnie przegracie.

Jak masz nooba w teamie to go wyrzucasz i grasz na bocie - większa szansa na wygraną.

Odp 2: Nie zbiją wystarczy wydać polecenie aby został na respie. 

Opublikowano

@jubas42

na większym poziomie nie ma to sensu bo bota szybko zbiją...

W CS:GO dostałem wszystkie możliwe bany tylko nie za takie coś, nikt o zdrowym umyśle nie spodziewałby się takiej hipokryzji ze strony Vavle, toć to bez sensu. Trafisz 5x gier pod rząd trafisz w team idiotów kickujesz ich żeby nie psuli gry a za to dostajesz bana. Większego idiotyzmu w tej grze chyba nie da się wymyśleć. Dzięki za poprawienie.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Chodzi tu o zbyt częste rozpoczynanie vote przez Ciebie. Jeżeli chcesz kogoś kicknąć to musisz poprosić kogoś o danie vote, bo inaczej ciągle będziesz dostawał bany. Po jakimś czasie to zniknie i znowu będziesz mógł Ty voteować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W CS:GO dostałem wszystkie możliwe bany tylko nie za takie coś, nikt o zdrowym umyśle nie spodziewałby się takiej hipokryzji ze strony Vavle, toć to bez sensu. Trafisz 5x gier pod rząd trafisz w team idiotów kickujesz ich żeby nie psuli gry a za to dostajesz bana. Większego idiotyzmu w tej grze chyba nie da się wymyśleć. Dzięki za poprawienie.

Sam dostałem 2 takie bany ;x

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...