Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobiona konsola xbox 360

liven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem konsole SLIM z RGH I RGX. Jestem świadomy że mogę dostać bana i tak dalej. Konsola przyjdzie w poniedziałek i nurtuje mnie pyanie(rozwiązanie). Czy jest możliwość zablokowania internetu dla Xbox Live a tylko udostępnienie do serfowania po necie? Chodzi mi o to by zablokować dostep xbox live by nie korzystał z internetu podczas gdy ja bym chciał sobie poserfować. Po prostu mam włączonego neta a xbox live nie korzystało z internetu i nie wykrywało mojej przerobionej konsoli. Jest taka możliwość?

6794e7898_rrsxrah.jpg
Opublikowano

Konsola RGH nie ma dostępu do xboxlive. Mam taką i nie ma po prostu dostępu bo błedy DNS wyskakują. A jak chcesz grać w GTA (do zapisu potrzebne konto xboxlive) to po prostu logujesz na byle jakie i śmiga zapisywanie.

Po za tym w dash launch jest opcja blokowania tego xboxlive ale nie wiem czy to działa na gry czy ogólnie.

Opublikowano

no ale z tego co wyzej pisali to mogę podłaczyc neta do konsoli ale tylko nie moge krzystac z xbox live

6794e7898_rrsxrah.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...