Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję servera Easy lub Medium

Weed_Uncle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuję servera Easy/Medium ,ponieważ siedzę chory w domu i szukam czegoś fajnego od paru dni :3
Grałem na serverze WorldsGames ,który był dla mnie kozacki. Nowe mapy ulepki te sprawy ,jedyny minus to max lvl 180 a eq kończyło się na 130 ..niestety serv padł z powodu małej ilości graczy, dlatego szukam czegoś podobnego tzn ...

exp yangi i drop w sumie bez jakiś zachcianek mogą być nawet szkaty :P
6/7 wolał bym bez ,ale z też chętnię sprawdzę byle by nie dropiły z mobów bo dla mnie to strata czasu :x
ulepki fajnie by było jakby jjakieś były ale nie aż tak jak na xenoxie bo już trochę dla mnie za dużo :D

nwm co mogę więcej napisać po prostu podawajcie jakieś propozycję :D fajnie by było też gdyby na servie było trochę osób i nie padłby po 2/3 tygodniach jak wyżej wymieniony :c

dodam że pobrałem przez pare dni takie servery jak
Dreikon - nwm co mogę powiedzieć nie zagrałem ani minuty (zostaniesz połączony z serverem)
Sepphira - niby wszystko fajnie ale trochę walenie się z lvl bo od 70 trzeba siedzieć na v2 bo do atlantydy można od 75 ogólnie server fajny i jak nic nie znajdę to pewnie bd grał na nim :c(ze skillami też trochę roboty ale to pikuś :p )
VirtualMT2 - nie przypdł mi do gustu
EliteMT2 - kiedyś grałem ,wczoraj wszedłem nic nowego :c
PandoraMT2 chyba jeden z najlepszych serverów na jakich grałem. Miałem tam 250 lvl i trochę mi się znudziło .. nie chcę od nowa zaczynać :x
Silves2 - też nie dla mnie :D
FunMT2 - też nie :c

nie szukam serverów typu HammerMT2 :D nie jara mnie takie coś :c
wiem jestem wymagający ,przepraszam :c

Opublikowano

Dreikon.pl, wszystko działa, mocno rozbudowany serwer, super nowości no i najważniejsze, gra po 2.5k typa dziennie w godzinach szczytu!

Polecam serdecznie. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAVG tak jak napisałem nie wiem bo nie dam rady wejść na server pisze cały czas (zostaniesz połączony z serverem) na stronę główną ani forum nie jestem w stanie wejść bo się nie łąduje więc coś nie halo .. :)

Opublikowano

Dreikona nie polecam licznik x3 , cofki co 2 dni.

Vardea - serwer gówniany ale może ci pasuje

Pangeya - dobry serwer tylko ilość graczy spadła w ostatnich czasach.

Demilus / Necropolis - Serwery do siebie podobne oba Easy gra po jakieś 300 osób ale nawet spoko są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...