Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Hard Exp / Postać na SG :D

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://snag.gy/HtKI7.jpg
http://snag.gy/H7dRD.jpg

SS'ów eq nie chce mi się robić (każdego itemku xD). Opiszę:

FMS +0 - 20sr / -5um

Śmierta +3 - 2% do hp

Żelek +5 - czysty

Ebo +4 - 10 zwierzaki

Naszyjnik z niebiańskich +6 - czysty

Branza z niebiańskich +6 - 2% na ogień

Butki +1 - czyste.

w EQ widać Stal +4 i boja +5.

Wszystkie lvl'e wbijałem SAM, bez żadnej pomocy. EQ cieńkie bo co dropiło zakładałem, cały czas expiłem ;)

Opublikowano

Wbij w 8h - nie inwestując ani grosza realnej kasy - 60lvl i 90%. Większość osób w 8h wbija.. 30lvl? Max 40 jak im się poszczęści.

Dolicz czas na dropienie niebiańskiego eq, stalki, boja (bicie bossów), FMS'a - dropłem nawet 5 ale 4 spalił.

Jeśli to nic trudnego, proszę udowodnij że na globalu wbijesz taki lvl - tak szybko. Chyba że jesteś kimś kto twierdzi że wbił sobie na xenoxie taki lvl to i na globlu da rade. Beka z łaka.

Opublikowano

Może nic ciekawego, lecz bardzo bardzo trudnego ;P Bo wbicie, dropienie itd. Takiego lvl'a itp w tym czasie nie jest proste (ps# sprawdźcie dział haxy download ;P)

Opublikowano

Wbij w 8h - nie inwestując ani grosza realnej kasy - 60lvl i 90%. Większość osób w 8h wbija.. 30lvl? Max 40 jak im się poszczęści.

Dolicz czas na dropienie niebiańskiego eq, stalki, boja (bicie bossów), FMS'a - dropłem nawet 5 ale 4 spalił.

Jeśli to nic trudnego, proszę udowodnij że na globalu wbijesz taki lvl - tak szybko. Chyba że jesteś kimś kto twierdzi że wbił sobie na xenoxie taki lvl to i na globlu da rade. Beka z łaka.

każ sobie jeszcze pomnik wybudować

wiesz czemu wiekszosc osob wbije 30 albo max 40lvl? bo wiekszosci jebie czas, gra sie dla przyjemnosci

a ty nie osiagnales nic, grales tylko po to by jak najszybciej wbic level, powiedz mi co to za wyczyn?

Opublikowano

dobra. to małe sprostowanie do tematu..

Proszę bardzo wczoraj grałem, z 1,5 godziny to chodzilem i szukalem

szczescia... no i na to wyglada ze twoj wyczyny wielki nie byl...

bo 39 wbilem w 340 minut, a przypominam prawie 2 godziny chodzilem

po miastach!

584041412403593111292.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...