Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans do innej dywizji bez serii

Raise the Phend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałeś MMR ponad tą ligę, co przyczyniło się do szybszego awansu bez serii. Czasami tak jest, że nawet przenosi nawet 2 dywizje wyżej(nie działa w ostatniej dywizji np. gold1).

Opublikowano

Miałeś MMR ponad tą ligę, co przyczyniło się do szybszego awansu bez serii. Czasami tak jest, że nawet przenosi nawet 2 dywizje wyżej(nie działa na ostatnim tierze np. gold1).

Tier - Liga (gold, diament)

dywizja  to numerek

i to dziala na ostatniej dywizji, koleś awansował do silvera V bez serii

jebać psy

Opublikowano

Tier - Liga (gold, diament)

dywizja  to numerek

i to dziala na ostatniej dywizji, koleś awansował do silvera V bez serii

Chodziło mi o to, że w ostatniej DYWIZJI nie może awansować o dwie wyżej.

Fakt, pomyliłem się z tym tierem, dzięki za wskazanie mi błędu. ;-)

Opublikowano

luzik arbuzik mordeczko moja : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...