Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]League of Legends - ELO-BOOST - SPRAWDŹ JUŻ SAM !

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: League of Legends - ELO BOOST

Metoda kontaktu: pw lub skype

Opis rzeczy: Boost kont z league of legends ! 

*Bezpieczeństwo 100%

*Pełna anonimowość 

*Uczciwość

*Pełna Komunikacja z Kupującym

Forma Płatności Przelew Bankowy, PaySafeCard, SKRILL.com:

Cennik:

BRONZE V - BRONZE I --> 15 zł za dywizje

BRONZE I - SILVER V --> 20 zł

SILVER V - SILVER I --> 25 zł za dywizje

SILVER I - GOLD V --> 30 zł

GOLD V - GOLD I --> 35 zł za dywizje

GOLD I - PLATINUM V --> 40 zł

Uwaga! Gracze którzy mają słabe MRR, poniżej normalnej Cena będzie wzrastać o 50%.

~~ Kolejka Wynosi 0 Dni ~~

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam smurfa gold 2  chciał bym się zapytać ile kosztowało by wbicie platyny v i czy jest możliwość wbicie do Diamond V czy pana umiejętności kończą się na platynie V i ile pan by wbijał przypuśćmy gdybym zapłacił za wbicie do platyny v 2 lata czy 4 ? 

Opublikowano

Oczywiście! Drogi Użytkowniku, moja oferta kończy się Jedynie do Platyny V, ponieważ na koncie mam wbitą Platynę, posiadam większe umiejętności, dopóki na głównym koncie nie wbije Diamentu V, moja oferta boosting się nie powiększy, Na razie jest ten pakiet także zapoznaj się jeżeli jesteś zainteresowany pisz pw, jeśli nie to przykro mi bardzo to słyszeć.

Opublikowano

Oczywiście! Drogi Użytkowniku, moja oferta kończy się Jedynie do Platyny V, ponieważ na koncie mam wbitą Platynę, posiadam większe umiejętności, dopóki na głównym koncie nie wbije Diamentu V, moja oferta boosting się nie powiększy, Na razie jest ten pakiet także zapoznaj się jeżeli jesteś zainteresowany pisz pw, jeśli nie to przykro mi bardzo to słyszeć.

a ja jestem czelendzerem ale tak to  w d5 siedze i za niedlugo bede na lcs

kciuk

Opublikowano

Jestem zdecydowany kupić eloboosta tylko mam kilka pytań 

JEŻELI PAN PRZEGRA MI MECZE ZAMIAST WYGRAĆ CO WTEDY ?

PIENIĄDZE PRZED BOOSTEM CZY PO ?

ILE BĘDZIESZ WBIJAŁ 2 LATA CZY 4 ?

JAKI PAN MA STAŻ W ELOBOOSTINGU ?

WIEM ŻE PAN UŻYWA BOLA I CZY NIE ZOSTANĘ CZASAMI ZBANOWANY ZA TEN NIELEGALNY PROGRAM ?

Opublikowano

Jestem zdecydowany kupić eloboosta tylko mam kilka pytań 

JEŻELI PAN PRZEGRA MI MECZE ZAMIAST WYGRAĆ CO WTEDY ?

PIENIĄDZE PRZED BOOSTEM CZY PO ?

ILE BĘDZIESZ WBIJAŁ 2 LATA CZY 4 ?

JAKI PAN MA STAŻ W ELOBOOSTINGU ?

WIEM ŻE PAN UŻYWA BOLA I CZY NIE ZOSTANĘ CZASAMI ZBANOWANY ZA TEN NIELEGALNY PROGRAM ?

Panu, podziękujemy moja oferta nie jest kierowana do takich osób jak pan, proszę się zgłosić do konkurencji.

Proszę nie spamować pod tematem.

Opublikowano

Ale ja chcę kupić u pana eloboosta proszę o jakiś numer kontaktowy 

chcę kupić boost z GOLD V do PLATYNY V 

Opublikowano

chętnie kupię, napisałem tobie na priv. odpisz pliss

Odpisane, zapraszam na skype w celu uzgodnienia szczegółów.

Opublikowano

@topiccc

Kolejka została zniesiona, ponieważ wszystkie zamówienia zostały wykonane jeżeli jesteś zainteresowany pisz i zdobądź Dywizję natychmiast !

Kolejka: 0 dni

Opublikowano

kupiłem boosting u pana z silvera 5 do golda 5, niestety elobooster nie podołał, wziął pieniądze z góry, a gry wyglądały tak = wygrana,przegrana,wygrana,przegrana, nie polecam, mogę powiedzieć, że zostałem okradziony, a no i w dodatku gra on na programie Bot of legends, który jest okropnym czitem :/

Opublikowano

kupiłem boosting u pana z silvera 5 do golda 5, niestety elobooster nie podołał, wziął pieniądze z góry, a gry wyglądały tak = wygrana,przegrana,wygrana,przegrana, nie polecam, mogę powiedzieć, że zostałem okradziony, a no i w dodatku gra on na programie Bot of legends, który jest okropnym czitem :/

Nie kontaktowałeś się ze mną, ani mi nie płaciłeś 

Głosisz fałszywą treść na niekorzyść innych osób, to jest niedopuszczalne.

Opublikowano

Grasz bez bola? Jak tak to kupuje.

Dodaj mnie na skype w celu skontaktowania się,

Co do użytkowników którzy głoszą fałszywe treści oraz podłe zachowanie z ich strony by zaszkodzić drugiej osoby i odciąć ich od dochodu, jest to zachowanie nie właściwe i zostaną poniesione konsekwencje tego zachowania, bo działają na niekorzyść drugiej osoby tym bardziej że są to oszczerstwa.

Urywek wiadomości który został zgłoszony do odpowiednich osób.

qK2US.jpg

Opublikowano

@Astern a wytłumaczysz się z boostowaniem kont za pomocą bola?

Nie używam bola, udostępnianie treści na forum w dziale bot of legends ma na celu wysłanie linków i pomocy, BoL nie jest używany do tych treści boostingu, mam nadzieje że rozumiesz jakie treści są kierowane wobec ciebie i zdajesz sobie sprawę o czym prowadzimy rozmowę, mając na uwagę na moje korzyści z boostingu chciałbym aby każdy z was wyzbywał się treści z tego tematu które sugerują oraz głoszą treści fałszywe, jeżeli się do tego nie dostosujesz oraz twój poprzednik, zostaną wyciągnięte odpowiednie kroki zapobiegawcze, z resztą treść którą głosicie już została zgłoszona do GM, teraz oczekuję ze strony odpowiedzialnej za porządek w tych działach na odpowiedź, która wystąpiła.

Urywek wiadomości widać wyżej w poprzednim poście autora.

Z Poważaniem

MarcelWiebers

Opublikowano

Skoro podajesz komuś linki do skryptów to raczej z pewnością, że działają, przez co można wywnioskować, że na tym skrypcie jeździłeś ;]

Opublikowano

Skoro podajesz komuś linki do skryptów to raczej z pewnością, że działają, przez co można wywnioskować, że na tym skrypcie jeździłeś ;]

Proszę zapoznać się uważnie z treścią postu wyżej oraz aktualnego posta, "Dokładnie"

Wszystkie treści pomagające innym w dziale Bot Of Legends, były wysyłane z tej strony 

http://bol.b00st.eu/

Jest to strona gdzie jest spis skryptów, aby pomóc osobie która szuka skrypt oraz dobrać jej odpowiedni,

Nigdy skryptów nie używałem, twoja treść kierowana wobec mnie jest fałszywa i szerzy oszczerstwo w moją osobę, proszę zaprzestać szerzenie takich treści w tym temacie, GM został poinformowany o waszej działalności w celu zaszkodzenia mojej osobie.

Treść "Jeździłeś nie pasuje do mojej osoby ponieważ, nie posługuję się takim ubogim słownictwem"

Każda twoja treść jest Fałszywa, dochodzi również do tego że twoja obecność na forum nie wynosi nawet 30 dni, mniej niż 30 dni.

Każdy czytający niech się zapozna z informacjami jakie tutaj występują.

Z Poważaniem

MarcelWiebers

Opublikowano

Proszę zapoznać się uważnie z treścią postu wyżej oraz aktualnego posta, "Dokładnie"

Wszystkie treści pomagające innym w dziale Bot Of Legends, były wysyłane z tej strony 

http://bol.b00st.eu/

Jest to strona gdzie jest spis skryptów, aby pomóc osobie która szuka skrypt oraz dobrać jej odpowiedni,

Nigdy skryptów nie używałem, twoja treść kierowana wobec mnie jest fałszywa i szerzy oszczerstwo w moją osobę, proszę zaprzestać szerzenie takich treści w tym temacie, GM został poinformowany o waszej działalności w celu zaszkodzenia mojej osobie.

Treść "Jeździłeś nie pasuje do mojej osoby ponieważ, nie posługuję się takim ubogim słownictwem"

Każda twoja treść jest Fałszywa, dochodzi również do tego że twoja obecność na forum nie wynosi nawet 30 dni, mniej niż 30 dni.

Każdy czytający niech się zapozna z informacjami jakie tutaj występują.

Z Poważaniem

MarcelWiebers

Nie wiem co ćpiesz ale zmień dilera ziomek.

Boostujesz ale tylko do plat5

Wkrecasz ze nie uzywasz sharpa ani bola a wszyscy wiemy i ty tez ze to robisz

w postach w normalnych tematach wypowiadasz sie jak najgorszy gimbus a tu udajesz profesora.

No pls.

Nie polecam goscia heh

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nie wiem co ćpiesz ale zmień dilera ziomek.

Boostujesz ale tylko do plat5

Wkrecasz ze nie uzywasz sharpa ani bola a wszyscy wiemy i ty tez ze to robisz

w postach w normalnych tematach wypowiadasz sie jak najgorszy gimbus a tu udajesz profesora.

No pls.

Nie polecam goscia heh

Udowodnij, swoje podejrzenia na poziomie człowieka a nie przygłupa.

Do Plat 5, każdego mogę wyboostować i na tym kończy się moja oferta czytaj uważnie temat bo robisz spam w temacie.

Nie polecasz mnie? no to trudno, tylko że nawet nie napisałes i nie byłeś zainteresowany eloboostem, wypowiadasz się tylko po co aby zaszkodzić drugiemu topowa cebula, 

Przestań robić spam w temacie + polecam brain.

z poważaniem

MarcelWiebers

ps. Czy lubisz taki język? jak się wypwiadam? teraz zrozumiałeś treść, to dobrze bo widze że powyżej treści nie widziałeś i nie rozumiesz.

Myślę że dyskusję zakończymy, tym bardziej że jesteście typowymi prowokatorami w każdych postach.

wes magister.

Zwykły Troll, nie masz żadnego zdania w tym temacie.

Opublikowano

Nie używam bola, udostępnianie treści na forum w dziale bot of legends ma na celu wysłanie linków i pomocy, BoL nie jest używany do tych treści boostingu, mam nadzieje że rozumiesz jakie treści są kierowane wobec ciebie i zdajesz sobie sprawę o czym prowadzimy rozmowę, mając na uwagę na moje korzyści z boostingu chciałbym aby każdy z was wyzbywał się treści z tego tematu które sugerują oraz głoszą treści fałszywe, jeżeli się do tego nie dostosujesz oraz twój poprzednik, zostaną wyciągnięte odpowiednie kroki zapobiegawcze, z resztą treść którą głosicie już została zgłoszona do GM, teraz oczekuję ze strony odpowiedzialnej za porządek w tych działach na odpowiedź, która wystąpiła.

Urywek wiadomości widać wyżej w poprzednim poście autora.

Z Poważaniem

MarcelWiebers

Przepraszam że się wtrącę ale twoje kłamanie rani moje serduszko jak można tak klamać ? no jak ?

Uwaga chciał bym przedstawić parę faktów o użytkowniku '' @Astern ''

1.@Astern nie ma pojecia żadnego o eloboostingu jego główne osiągnięcie to PLATYNA V a jego nick w grze league of legends to : MarcelWiebers

2.Używa on programu o nazwie BOT OF LEGENDS

3.Robi z siebie pośmiewisko gubi się w własnych argumentach

4.Oszukuje ludzi na każdym kroku

http://www.mpcforum.pl/topic/1290208-starcraft%C2%AE-ii-wings-of-liberty-starcraft%C2%AE-ii-heart-of-the-swarm-wymienie-sie-za-konto-w-lolu-min-d5/

4091214132725531232123.png

4244714132710651232123.png

Serdecznie nie polecam kupować nic od niego nie dość że bierze pieniądze przed realizację eloboostingu to jeszce przegrywa bardzo dużą ilość gier po czym już nie gra na tym koncie a gdy kupiec eloboostingu pisze do niego od razu narzuca '' ignore '' wiem bo pisałem do niego zabrał pieniądze na eloboosting dal mi ignore i tyle bylo z jego śmieszniego boosta na pewno nie zostawię tak tej całej sprawy będę dążył żeby ten oto użytkwnik @Astern otrzymał permamentnego bana na mpcforum i juz nie będzie mógł nikogo okraść z jego pieniędzy

@1361622928-U485574.pngładnypimp @Therd aka Front @uuc @mistake010 @Marcoly @Miszczu @Anonymous @trollu @Morness @1361622928-U485574.pngRadi ;3 @1361622928-U485574.pngRepliteXD

zaznaczyłem osoby które powinny to zobaczyć :D a +

@pan Jezus @pan Bóg @Jan Paweł 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...